Skocz do zawartości

zostalem wyrzucony przez hostingodawce - szukam serwera

pkruk.com

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z moim obecnym hostingodawca mielismy uklad: my jako firma tworzaca www dostarczamy klientow - w zamian dostajemy serwer dedykowany na potrzeby wlasne (za darmo) oraz lokowane byly tam strony naszych klientow (za ktore placili).

Uklad calkiem fajny ale do czasu. Niestety nie mielismy zadnej umowy bo bylo to "po kolezensku".

Dzis moj hostingodawca bez powiadomienia oraz bez jakichkolwiek prob rozwiazania problemu (bo ponoc jakis byl - tylko mnie nie powiadomili) zawiesil moje konto wraz z 10 stronami www, na ktorych smigaja serwisy, kampanie reklamowe, mailingi.

W telefonie do BOK powiedziano mi, ze mam sie przeniesc w ciagu 24h ze wszystkim bo moje konto obciaza za bardzo serwer. Wynegocjowalem 2 dni na przeniesienie. Jak dla mnie to SKANDAL.

Bardzo krzywa akcja i zachowanie wlasciciela firmy bo to on podjal taka decyzje mimo niepisanego ukladu jaki mielismy.

Na serwerze dzialalo 10 stron wiekszosc to jakies wordpressy testowe. Lacznie max moze 70-80 tys. odslon miesiecznie.

Dzialal cron addera8 + cron od netmailera (autoresponder). Nie wiem co to byl za serwer na ktorym stalo moje konto ale musiala to byc niezla slabizna.

Szukam hostingu, ktory by mi to pociagnał i na ktorym nie mialbym problemow z iloscia maili na godzine czy z obciazeniem crona. Ktoś coś może polecic?

Dzialal cron addera8 + cron od netmailera (autoresponder).

dziękujemy.

z tym, że jeśli to był dedyk to nie powinni robić wiochy ale jeśli podjęli taką akcję to nie sądzę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dzialal cron addera8 + cron od netmailera (autoresponder).

dziękujemy.

z tym, że jeśli to był dedyk to nie powinni robić wiochy ale jeśli podjęli taką akcję to nie sądzę.

Wioche zrobili MASAKRYCZNA.

Jaka powazna firma zawiesza w nocy konto, nie informuje o tym w zaden sposob, po czym w BOK wolaja do telefonu wlasciciela, ktory po tym jak przez 4 lata dostarczalismy im klientow mowi: "spakujemy Panu dane i ma Pan 24h na wyniesienie sie z naszego serwera".

To nie jest wiocha?

Nie wspomne tez ze byly tam wieczne problemy chociazby z wtyczkami WP (nawet tymi premium za kilkadziestat $), nigdy nie udalo mi sie z powodzeniem uruchomic Microsite Managera (wiec se odpuscilem), z NetMailerem wieczny problem z aktualizacjami bo ponoc cos tam na serwerze poblokowane w bibliotekach a w BOK mi powiedzieli ze nie odblokuja... żal.pl jak to mówią dzieciaki.

Jesli chodzi o szczegóły.

RAZEM ZE SOBA BIORE na dzien dobry JEDNEGO KLIENTA a też tworząc strony dla klientów którzy nie posiadają jeszcze hostingu będe także musial jakis polecić ;) Więc współpraca z nami na pewno sie oplaci takze na przyszlosc.

Interesuje mnie raczej jakis niedrogi VPS z Direct Adminem

Hmm może hostersi się zainteresują, pytanie jednak, czy to klienci na kilka $000 ;) czy tacy mniejsi.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności