Skocz do zawartości

Strona nie chce się indeksować

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Ostatnio postawiłem stronę z wymaganiami do gier komputerowych. Jakiś miesiąc wcześniej postawiłem inna stronę o takim samym działaniu (czyli dużo podstron itp.)

Strona sprzed miesiąca indeksuje się jak burza, już po 2 dniach była w indeksie i na keyword pojawiała się w wynikach googli.

Natomiast moja strona o wymaganiach jest jak widmo, niby wpiszę site:www.wymagania.info to pokaże strony ale w wynikach wyszukiwania ani widu ani słychu, a sprawdzałem napawdę daleko na frazy z niską popularnością.

Chodzi o stronę: https://www.wymagania.info

Co się dzieję? Czemu nie ma strony w wynikach?

Czy problemem może być dodanie zbyt dużo linków do niej?

Strona jest w sieci od jakiegoś tygodnia.

Tych linków, to chyba zbyt dużo nie dodałeś?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Przecież jest w wynikach :)

----

Podeślij mi na PM listę keyworrds może być nawet 100 to Ci sprawdzę pozycje w SERP dla wielu lokalizacji IP .

----

Tak wyglądają wyniki wyszukiwania 70 keywords dla domeny wymagania.info w podprogramie z pakietu UltraSEOMaster w Top 50 oraz Top 100 ze stałego IP oraz zmiennych proxy:

https://www.http200.p...maganiainfo.jpg

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No właśnie i mój problem polega na tym:

wymagania oil rush - www.wymagania.info (pozycja 23)

wymagania oil rush - www.wymagania.info/Oil-Rush/ (pozycja żadna)

A strona www.wymagania.info/Oil-Rush/ jest dobrze linkowana wewnętrznie i zewnetrznie, oraz dobrze zoptymalizowana pod frazę wymagania oil rush a nie mam jej w wynikach.

Co może być tego przyczyną?

Bądź cierpliwy. Raczej szukałbym różnych sposobów linkowania. Narazie widzę (ahrefs) tylko linki w stopkach nietematycznych stron.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Bądź cierpliwy. Raczej szukałbym różnych sposobów linkowania. Narazie widzę (ahrefs) tylko linki w stopkach nietematycznych stron.

No nie wiem, dziwi mnie to ponieważ nigdy nie miałem takiej sytuacji. Strona została podlinkowana na 70! fraz (z małą konkurencją) i na żadną się nie pojawia w googlach.

Podobna stronę, na takim samym mniej więcej schemacie odpaliłem i strona po 2 dniach była już na wysokich pozycjach na wiele fraz.

ps. żeby było śmieszniej na frazę wymagania oil rush, ten topic się pojawia na 6 pozycji :)

Troszkę Ci pozycje wskoczyły -> wymaganiainfo0709.jpg

Tabela pozycji keywords wymagania.info jako strona www

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Panie Kolego jak mawiają "czas leczy rany" w tym wypadku "czas indeksuje" podstrony, więc rośniesz w siłę 37 już w top 50.

Oto zestawienie pozycji keywords z dzisiejszego sprawdzania:

pozycjekeywords3.jpg

Jak chcesz używać programu PozycjeKeywords do sprawdzania pozycji w Google zapraszam do kontaktu aktywuje Ci gratis :)

Bardzo dobra, i chwała mu za to... :)

Jako jeden z niewielu widać, że robi coś dobrze od a do z.

Tworzy przydatne i skuteczne narzędzia ( wg opinii użytkowników forum, niestety jeszcze osobiście nie testowałem )

Ponadto w ładny i etyczny sposób rozpowszechnia informacje o programie, a przy okazji pomaga człowiekowi i mobilizuje go do pracy

Dobra robota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności