Skocz do zawartości

Czemu Google nie chce wyświetlać strony?

Luktoja

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnei niska jakosc reklamowanej strony. Ta strona wymaga sporej pracy. Zaczynajc od Regulaminu poprzez poprawne wyswietlanie strony. Ja mam jedna strone typowy LP wyglada jakby sie skonczyla, pozniej biale pole i dalej jakby wlasciwa strona. Wygald apodejrzanie i zablokowali. Ale pod jaki konkretnie punkt regulaminu to podpada nie wiem :)

Zacytuje sam siebie... Pan M będzie wiedział o co chodzi

"Co do strony - jest fatalna

Proszę podesłać informacje od googla co im nie pasowało - ułatwi to poprawę.

Z tego co widzę to...

https://zdobadzkobiete.com/ fajnie, że ma newsletter, ale to przewijanie w dół jest fatalne.

Dodatkowo po pewnym czasie wyskakuje popup - to niedopuszczalne - do usunięcia

Najszybszym rozwiązaniem byłoby umieszczenie w stopce dodatkowej podstrony blog, na której będzie cała zawartość bloga - wszystko co znajduje się poniżej stopki do usunięcia z głównej strony."

Dodatkowo w tej chwili już nie ma pop upu (a przepraszam jest- pojawił się po pewnej chwili) co może mylić udzielających odpowiedzi tutaj - bo to zapewne było w dużej mierze przyczyną odrzucenia reklam.

Dwa polityka prywatności. Proszę przestudiować pierwsząlepszą politykę prywatności po wpisaniu w google.pl hasła "polityka prywatności".

Na pierwszy rzut oka strona łamie zasady dotyczące bezpieczeństwa użytkowników - proszę doczytać o takiej zasadzie i ocenić czego Państwu brakuje w polityce prywatności.

• 1 miesiąc temu...

Proponuję poprawienie jakości strony. Strona jest strasznie uboga, nawet nie jest ciekawa. Jeśli reklama została zablokowa to popraw grupe reklam i słowa kluczowe, a jeśli jest mała liczba wyszukań to wydaję mi się, że poprawienie jakości strony, odpowiedni zasięg i słowa kluczowe okażą się zbawieniem :)

Jednym słowem nie ma złotego środka i wyjaśnienia, bo na to wpływa duzo czynników.

Strona www dla firm i nie tylko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności