Skocz do zawartości

Nowy skrypt do udostepnienia ...

Laki

Rekomendowane odpowiedzi

Kontynuacja tematu nowego skryptu ... mial byc stable ale stalo sie i jest beta bo potzrebuje cennych uwag ...

Tu jest ten Testowy katalog

bede sie powtarzal

logowanie do admina

user: test haslo:123456

Czekam na uwagi ( Erbit napisal swoje ....

nie jest za dobry...

Anchor tekstem bedzie tu:

1. otwórz

2. Adres strony https: //www.test.pl

a TITLE="Otwórz stronę..." wcale nie bedzie traktowane jako anchor tekst

(celowo usunąłem z kodu strony niepotrzebne elementy aby uwidocznić to co chcę pokazać)

II.

Zastanawiający jest też element <noscript>

III.

kilka meta tagów do usunięcia...

Ciekawa szata graficzna ale problem wymieniony w pkt. I. dyskryminuje wartość SEO tego katalogu. Powinieneś to zmienić gdyż wartość (siła) linków będzie niewielka.

na razie tyle...

[edyta]

TU -> testowy.katalog24.pl/record_info.php?inf=1X1X1

to wszystko wyczytałem.

... cenne uwagi i czekam na dalsze.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Witam,

Moje uwagi:

- brak mozliwości zmiany tytułu

- brak możliwości zmiany opisu

- brak linku pod anchorem

- coś nie działa zgłaszanie niedziałających stron

- brak przyjaznych urli..

- ktoś już zminił hasło

- wyszukiwarka działa tylko na stronie głównej

...a pozatym bardzo przypadł mi do gustu, jak jeszcze bedzie łatwo przerabialny to się chyba skuszę :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Anchor tekstem bedzie tu:

1. otwórz

2. Adres strony https: //www.test.pl

a TITLE="Otwórz stronę..." wcale nie bedzie traktowane jako anchor tekst

(celowo usunąłem z kodu strony niepotrzebne elementy aby uwidocznić to co chcę pokazać)

Poprawione ....

- brak mozliwości zmiany tytułu

- brak możliwości zmiany opisu

- brak linku pod anchorem

- coś nie działa zgłaszanie niedziałających stron

- brak przyjaznych urli..

- ktoś już zminił hasło

- wyszukiwarka działa tylko na stronie głównej

- przy informacji na maila i klikknieciu w link masz mozliwosc wszelkich zmian ....

- link poprawiony

- sprawdzam

- sprawdzam

- juz nie ma mozliwosci zmiany hasla user:test haslo: 123456

- sprawdzam

Dzieki za sugestie ....

Na marginesie czekam na skorki sam jestem ciekawy co sie da zmodyfikowac...

edyta: nie dzialajace wpisy - dzialaja poprawnie tylko admin musi je zatwierdzac (antyspam) mozesz niedzialajace zaznaczyc zeby sie nie wyswietlaly

- brak przyjaznych urli - co by mialo byc zeby bylo przyjazne :)

Poprawione ....

Ja tak dalej tego nie widzę...

edyta: nie dzialajace wpisy - dzialaja poprawnie tylko admin musi je zatwierdzac (antyspam) mozesz niedzialajace zaznaczyc zeby sie nie wyswietlaly
Chodzi oto, że jak zgłaszam niedziłającą stronę, wyskakuje erro bez błędu z rozwaloną stroną...
- brak przyjaznych urli - co by mialo byc zeby bylo przyjazne

Np, takie: katalog.pl/wpis-23.html :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zapowiada się całkiem OK :)

Co do uwag, jakie nasuwają się po wejściu:

- linki do podkategorii np: index.php?cid=1 jak również do szczegółowego opisu stron przydałyby się bardziej przyjazne (mod-rewrite)

- edycja zgłoszonych stron - opis i słowa kluczowe masz użyte input uważam, że wygodniejsze jest pole textarea, która daje osobie moderującej większy podgląd na moderowany tekst.

Jak nasuną mi się inne uwagi to dopiszę. Jak na razie podoba mi się.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Tak na szybko, raczej wątpliwości niż jakieś konkretne uwagi:

1. Szybkość, jakoś takoś, nie najlepiej :)

2. Jest jakiś dziwny błąd przy edycji wpisu, tak z linku z meila, jak i z administracji - tzn. ginie URL, URL również ginie przy zanaczaniu strony, że jest dostępna - właściwie to wystarczy wejść w edycję, nic nie zrobić tylko naciśnąć Gotowe i po linku. Cos nie tak w procedurze zapisu przy edycji

Pzdr,

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Nowych katalogów tworzy się niczym kopi bibli, dmozów, qlwebów i tak dalej.

Niedlugo każdy będzie miał wszystkie skrypty katalogów postawione po 1 raz :].

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Mam nadzieje ze ver.1.5 bedzie juz spoko (mode-rewrite i kilka innych zmian) .... pozeracze poszukiwani ...

Erbit zobacz czy juz bedzie dobrze ? podaje linka zeby nie wracac na top https://testowy.katalog24.pl

login:test

haslo:123456

.... jak juz nic nie bedzie do poprawki to 2 dni i skrypt udostepnie.

Nie Laki, dalej jest źle. Link powinien wyglądać tak: <a href=moja strona.pl>Tytuł</a> a u Ciebie wygląda tak: <a href=mojastrona.pl>adres : mojastrona.pl</a>.

Mar.

<a href="https://www.qlweb.info" target="_blank" title="Katalog Stron - QlWeb"><font face="Verdana, Arial, Hevetica" size="1" color="#033303"><u>Adres strony</u> : </font><font face="Verdana, Arial, Hevetica" size="1" color="#FF7800">https://www.qlweb.info</a> to jest w szczegolach strony

<b>Katalog Stron - QlWeb</b></font><br><br><font face="Verdana, Arial, Hevetica" size="1" color="#031103">Katalog stron qlWeb. Darmowe wpisy. Linki bezpośrednie<br><br><a href="https://www.qlweb.info" target="_blank" title="Katalog Stron - QlWeb"> a to jest na glownej ...

co jest nie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności