Skocz do zawartości

Domeny Regionalne wyżej w wynikach

Takitam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wpisując w Google hasło "ślub" pojawiły się w top10 3 domeny regionalne.

slubiwesele.lublin.pl

www.sluby.lublin.pl

www.weselnik.lublina.pl

Wystarczy zmienić w google lokalizacje na Lublin

Dzięki wykupieniu domeny regionalnej nie muszą się starać o pozycje w google z automatu są w top10 dla użytkowników z lublina.

Taką samą sytuacje zauważyłem na hasło "opony"

W wynikach pojawia się

www.opony.lublin.pl/

Zmieniając lokalizacje na warszawa wyniki wyglądają normalnie.

Nie jestem pozycjonerem ale denerwuje mnie fakt że ktoś zajmuje pozycje wyżej bo jego domena jest regionalna.

Mam pytanie czy taka sytuacja to norma?

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

Dzięki wykupieniu domeny regionalnej nie muszą się starać o pozycje w google z automatu są w top10 dla użytkowników z lublina.

Nic bardziej mylnego.

Odnośnie pytania. To, że ktoś jest wyżej, to nie jest zasługa tego, że jego domena jest regionalna a Twoja nie.

Wyjąsnij mi dlaczego domena :

slubiwesele.lublin.pl- Posiadająć tylko 8 BL z 4 adrsów ip.

Wskakuje do top10 dla lokalizacji Lublin. Zmieniając lokalizacje na warszawa znika.

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

Top 3 nie osiągnę ale ta sama domena na hasło wesele jest na 5 miejscu bez żadnych zabiegów pozycjonerskich.

Na słowo kluczowe kamerzysta też jest w top 10

I teraz pytanie na ile jeszcze haseł prezentuje się w top 10. Bo z mojego punktu widzenia wolę być na 100 haseł w top 5-10

Niż jedno top 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności