Skocz do zawartości

Wpisy w obcych językach w polskim katalogu

INOMan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od czasu do czasu mam zgłoszenia do polskojęzycznego katalogu w j. angielskim, niemieckim i innym.

Nie wiem po co - bo strony na tym za bardzo chyba nie zyskają, ale mam pytanie czy akceptacja takich wpisów nie zaszkodzi czasem samemu katalogowi?

Teoretycznie szkodzą. Ale skoro PL to niech się trzymają regulaminu/

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Możesz zrobić działy przeznaczone do wpisów obcojęzycznych i wyraźnie to zaznaczyć ( english zone, ect. )

Samych wpisów z zagranicy gratuluje, Twój katalog stał się międzynarodowym. Oczywiście jeżeli są to rzeczywiście wpisy zagranicznych autorów, a nie polskich pozycjonerów próbujących przyspamować... :)

z 2 strony, jak ocenisz poprawność tych wpisów?

Reasumując, ja bym się w to nie bawił.

Ok... dzięki za odzew, z ciężkim sercem ale będę takie wpisy odrzucać... nie lubię tego robić w końcu ktoś nawet jeżeli z mieszarki to poświęcił czas na wpis. Co innego dodawać z automatu ale mój katalog jest autorski więc automaty za bardzo nie wchodzą w grę :)

Edit: m.michalski: poprawność angielskich jestem w stanie gorzej z innymi obcymi językami :)

Zastanawiam się zresztą nad zrobieniem katalogu anglojęzycznego - tak dla testu/zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności