Skocz do zawartości

Szybkość indeksacji qlweba bez mod_rewrite

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog stoi. Ładnie podlinkowany.

W indeksie G pojawiają się jedynie podstrony, do których podlinkowałem.

I teraz moje pytanie, o ile mod_rewrite przyśpiesza indeksację katalogu.

Niestety serwer gdzie stoi katalog nie obsługuje mod_rewrite. Katalog nie ma sesji.

Wiem, że w końcu zassie całość, ale czy oprócz linkowania mogę zrobić coś, aby to przyśpieszyć.

- dobrze zoptymalizowana

- mapa katalogu (kategorie, podkategorie itp.)

- dużo stron musi do Ciebie linkować

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Sorki. Eee... Zadajesz pytanie, ustalasz sobie jaką chcesz usłyszeć odpowiedź i czekasz...

Miłego.

Wiem, że w końcu zassie całość, ale czy oprócz linkowania mogę zrobić coś, aby to przyśpieszyć.

Żadna filizofia. Mod_rewrite przyspisza indeksacja podstron i ją polepsza, więc jeżeli Twój serwer go nie obsługuje zrób mapę katalogu, dobrze zoptymalizuj kod i to powinno przyspieszyć indeksacje. Oraz to co już wspominałeś, linki, linki i jeszcze raz linki.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności