Skocz do zawartości

Zaplecze

Remonty

Rekomendowane odpowiedzi

postawienie ręcznie 30 wartościowych blogów zapleczowych pod WP to ( dla mnie ) kwestia 30 dni.

Oczywiście zakładając, że nie są to standardowe blogi z szablonu, czyli 10-15 artów po 1000-1200 znaków :P

Ja np robię sobie blogi które mają 15 wpisów ale 2-4k znaków, lub blogi po 100 wpisów ale z malutką ilością treści ( np mapki googla z adresami firm, pod spodem adres danej firmy i dane kontaktowe )

albo blog z dowcipami odsianymi, na tyle wartościowymi że jak ktoś przez przypadek tam wejdzie, to zostanie na chwilę aby przeczytać bloga, wówczas jakiś mod do polecania linków ( żeby pod kawałem było napisane poleć znajomemu i link do skopiowania )

Uniwersalnie, etycznie i z głową.

Jeżeli natomiast zrobisz 200 śmieciowych blogów, poświęcając na to miesiąc czasu, a 90% contentu to będzie copy paste z innych stron to takie zaplecze będzie miało być może mniejszą moc, od dobrze przygotowanych 30 blogów

Ale 1 nie ulega wątpliwości. CMS'y należy różnicować ( zwłaszcza, przy dużej ilości tych stronek zapleczowych )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności