Skocz do zawartości

Czy warto wykupić dostęp do forum.maxroy.com ?

expert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak w temacie, pytanie najbardziej skierowane do tych, co mają tam konto oraz doświadczonych userów PiO. Czy warto wykupić dostęp? Czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto? Najbardziej chodzi mi o to, czy na forum.maxroy.com znajdę merytoryczne wypowiedzi na różne tematy. Wiadomo jak jest na na PiO, wszystko jest porozrzucane i w wielu tematach trzeba się domyślać. :)

Pozdrawiam,

expert

Jak ostatnio miałem tam dostęp do naprawdę mocno wiało nudą.
Może wszedłeś i zapomniałeś zamknąć drzwi i stąd te powiewy :faja:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Każde prywatne forum z założenia będzie lepsze od publicznego.

Na priv. są dobre listy, prawdziwe testy, wspólne bazy itd.

Oczywiście czasami płaci się za wypowiedzi "gwiazd seo", ale to zależy od forum :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zawsze można przeczytać dobre blogi o tej tematyce, również zagraniczne. Na pewno czas będzie spożytkowany równie dobrze, a pieniądze zostaną w kieszeni.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ludzie nie szanują wiedzy, którą mają za darmo. Jeśli za coś płacisz - automatycznie uważasz to za bardziej wartościowe. Im więcej płacisz tym większa mobilizacja aby z tej wiedzy skorzystać i jak najwięcej jej pochłonąć. Dlatego sam czasami z ciężkim sercem wolę płacić za coś, co mogę zdobyć za darmo, ale dzięki temu mam większą motywację i sam jestem zobligowany do wykorzystania pewnych rzeczy, bo włożyłem w to własne ciężko zapracowane pieniądze. Oczywiście ze wspomnianego forum nigdy nie korzystałem i nie wypowiem się na jego temat, moja uwaga ma charakter ogólny. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Każde prywatne forum z założenia będzie lepsze od publicznego.

Na priv. są dobre listy, prawdziwe testy, wspólne bazy itd.

Oczywiście czasami płaci się za wypowiedzi "gwiazd seo", ale to zależy od forum :D

Straseusz, nic bardziej mylnego w tym przypadku. Aktualnie jeden post na dwa dni się pojawia, mało tam osób jest na stałe, a z plusów, to jest cała konferencja SMD z 2011 roku i skrypty niektórych wykładów z tego roku.

Joland -> chodziło mi ogólnie o fora prywatne, akurat na maxroy nie jestem bo nie odczuwam potrzeby :D

Jedno jest pewne: im więcej osób ma dostęp do takiego forum, tym ma ono mniejszą wartość ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Wystarczy śledzić bogi zagranicznych guru od pozycjonowania i marketingu internetowego. Szczególnie kładę nacisk na zagraniczne, na polskich blogach są opisywane podobne zagadnienia z dużym poślizgiem i jak dla mnie mniej wiarygodnie.

Zamknięte fora są tylko po to aby zrobić mit wiedzy i tajemniczości. Prawie jak Harry Potter. Nic więcej. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności