Skocz do zawartości

Czy warto wykupić dostęp do forum.maxroy.com ?

expert

Rekomendowane odpowiedzi

Rok temu miałem tam konto przez pół roku i powiem, że była to strata czasu i kasy;/ Dużo było materiałów, które można znaleźć za darmo w sieci. Trochę przereklamowane forum taka moja prywatna opinia.

Na moje PiO jako polski lider szerzenia wiedzy o programowaniu, to dobra pozycja dla uczącego się oraz dla eksperta. Uczący się znajdzie odpowiedzi na pytania, ekspert znajdzie linki do odpowiedzi na pytania, umieszczone na innych stronach.

Choć mogę się mylić, może mają tam złoty proszek którym wystarczy posypać serpy i pfiu, tak powstanie top 1 ;]

Słyszałem dużo dobrych opinii na temat tego forum, jednak do dziś dnia mając wiele okazji na rejestrację, jeszcze nie skorzystałem.

Myślę, że na plus tego forum zadziała fakt, że tam jak zadasz pytanie jest realna szansa, na konkretną odpowiedź. Na PiO raczej rzadkość, pośród 10 odesłań do google, wyszukiwarki oraz bluzg na temat lenistwa ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności