Skocz do zawartości

Własny skrypt katalogu

kokonut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Dzisiaj inaczej. Na stronie https://alquak.linuxpl.info, postawiony jest testowy skrypt katalogu (jeszcze nie ma całej funkcjonalności - np. nie działa wyszukiwarka). Reszta powinna działać. Jak ktoś chciałby potestować napisz na pw. Na razie tylko pierwszy na pw będzie mógł potestować - później się zobaczy :D

pozdrawiam

Kategorie będę dodawał w miarę zapytań (prztergi i zamówienia już są). Kategorii dałem tyle (no może trochę mniej), sprawdzałem i innych moich katalogach jak wyglądają wpisy i wybrałem te w których jest najwięcej wpisów. Jak brakuje wasze kategorii - w opisie na początku wpiszcie gdzie chceilibyście aby został umieszczony wasz wpis w postaci [kategoria] i postaram się dodawać wasze wpisy tam gdzie chcecie. W ten sposób zbudujemy wydeje mi się rozsądne kategorie. Pozdrawiam.

Dziś uruchomiłem kolejny katalog na własnym skrypcie: sliwki.waw.pl. Katalog darmowy jeszcze nie linkowany - ale będzie. Jak zauważycie - jest mało kategorii, więc jeżeli nie ma kategorii do której pasowała by wasza strona - w opisie na pocztątku wpiszcie w nawiasach kwadratowaych do jakiej kategorii byście chcieli wpisać swoją stronę. A kategorię wybierzcie dowolną żeby wam przeszedł wpis.

pozdrawiam i zapraszam do testów.

Dzisiaj kody do w3katalog.pl: w3_sroda1, w3_sroda2, w3_sroda3 oraz do szorty.info: szorty10,szorty11,szorty12

pozdrawiam i zapraszam do nowego katalogu sliwki.waw.pl -> macie tam kategorię world gdzie możecie dodać stronę w językach angielskim, niemieckim, frnacuskim oraz włoskim ;)

Dzisiaj coś innego: kod czasowy (1 dniowy) dla wpisów "szybka moderacja" do katalogu w3katalog.pl. W tej chwili testowo, możecie przez jeden dzień używać kodu xyz123. Niedułgo będzie możliwość zakupu kodów czasowych na 1, 3, 7 i 30 dni dla wpisów "szybka moderacja" jak i "promo".

Przypominam, że katalog jest nadal darmowy i moderowany. Niedługo wprowadzę opcję "kod do wszystkich" (obecnych katalogów jak i do tych które się pojawią), ale to też jako opcja. Chcę żeby katalogi zostały darmowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności