Skocz do zawartości

Własny skrypt katalogu

kokonut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bardzo Fajny katalog, wszystko jak trzeba na pierwsze zerknięcie :)

dodałbym jeszcze opcję wyświetlania zajawek ostatnio dodanych wpisów z zakresu np 10 tych które już zeszły ze strony głównej tak by się wyświetlały po wejściu na podstronę jednego z wpisów znajdujących się na głównej , to na wypadek gdyby wpis nie został zaindeksowany przed zejściem z głównej strony. Przynajmniej do momentu roboty zacznąodwiedzać katalog kilka razy dziennie :)

bo z tego co widzę to na ten moment żaden z ostatnio dodanych wpisow nie jest zaindeksowany przez robota. a zaraz znikną z głównej i moze być problem z zaideksowaniem ich.

bardzo Fajny katalog, wszystko jak trzeba na pierwsze zerknięcie :)

dodałbym jeszcze opcję wyświetlania zajawek ostatnio dodanych wpisów z zakresu np 10 tych które już zeszły ze strony głównej tak by się wyświetlały po wejściu na podstronę jednego z wpisów znajdujących się na głównej , to na wypadek gdyby wpis nie został zaindeksowany przed zejściem z głównej strony. Przynajmniej do momentu roboty zacznąodwiedzać katalog kilka razy dziennie :)

bo z tego co widzę to na ten moment żaden z ostatnio dodanych wpisow nie jest zaindeksowany przez robota. a zaraz znikną z głównej i moze być problem z zaideksowaniem ich.

Dodałem 5 następnych i 5 poprzednich na dole strony - na razie powinno wystarczyć ;)

Ile sobie liczysz za te cudeńko?

Jak pisałem, skrypt jest w fazie testów, więc na tą chwilę jest dostępny nigdzie ;) i raczej nie planuje go dystrybuować.

Co więcej. Dodałem statystyki odwiedzin botów do każdej strony oraz poprawiłem błąd wyszukiwarki (problem z wyszukiwanie po adresie url).

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Witam,

Jak pisałem wcześniej o kodach promocyjnych.

pio_201210091046

pio_201210091045

pio_201210091044

2 tygodnie jako promowany wpis.

poza tym dodałem możliwość umieszczania znaczników w opisie. Nie ma limitów co do stosowania ich, ale pamiętajcie o zdrowym rozsądku. Proporcje powinny byc takie: więcej treści niż znaczników ;)

pozdrawiam

Mam kilka uwag odnośnie katalogu:

1. Przydałby się podgląd dodawanego opisu strony

2. Jeśli kod jest niepoprawny ładuje się nowa strona, niwelując wszystkie dotychczasowe wysiłki :/

PS. wszystkie kody niestety już są wykorzystane

Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm

Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite

Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach

Mam kilka uwag odnośnie katalogu:

1. Przydałby się podgląd dodawanego opisu strony

2. Jeśli kod jest niepoprawny ładuje się nowa strona, niwelując wszystkie dotychczasowe wysiłki :/

PS. wszystkie kody niestety już są wykorzystane

co do pkt.1 - jak czas pozwoli - dodam taką funkcjonalność.

Punkt 2 - Pokazuje błąd i niżej formularz z danymi które juz wcześniej wprwadziliśmy. Już wysiłki nie pójdą na marne ;)

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności