Skocz do zawartości

Problrmy z bazą

merlin5000

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nie robiłem ani z z bazą ani ze stroną a dzisiaj wstaje i mam taki komunikat zamiast strony

INSERT command denied to user 'sprostaj_5'@'77.55.148.107' for table 'nlbas_session' -
check your database quota SQL=INSERT INTO `nlbas_session` (`session_id`, `client_id`, `time`)
VALUES ('a499cc179b0c885c93074ee9523f960b', 0, '1347189146')

Czy może mi ktoś doradzić co się stało ?

Pozycjonowanie stron oraz zniżki na multikody do katalogów stron.b1.png

Typuje, że zawiesiła. zakleszczyła się tabela nlbas_session' wykonaj optymalizacje bazy danych z poziomu panelu DA lub phpmysqladmina "napraw tabelę" lub komendą SQL:

REPAIR TABLE nlbas_session;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

phpmysqladmina -> Zarządzanie tabelą ->

- Napraw tabelę

- Optymalizuj tabelę

Lub w widoku bazy i składowych tabeli zaznacz tabelę:

-> Zaznaczone

- Napraw tabelę

- Optymalizuj tabelę

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przy prubie optymalizacji wyskakuje mi komunikat:

Fatal error: Cannot redeclare pma_set_global_variables_for_engine()
(previously declared in /usr/local/apache/www/htdocs/mysql.nazwa.pl/tbl_operations.php:829)
in /usr/local/apache/www/htdocs/mysql.nazwa.pl/tbl_operations.php on line 844

:(

Pozycjonowanie stron oraz zniżki na multikody do katalogów stron.b1.png

Zgłoś problem do administratora serwisu....

FLUSH TABLES NazwaTableli; -> Wymusza zamknięcie tabeli oraz przerwanie aktualnie wykonywanego zapytania dla tabeli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności