Skocz do zawartości

[ocena] b-games.org

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę mojej strony:

https://b-games.org

Witaj

Wg. mnie strona jest uporządkowana [tzn. wiadomo gdzie kliknąc itd.] i to jest jej zaleta.

Jest jednak zbyt ponura - już w topie napisałeś, że jest to kraina rozrywki. Ja odnoszę wrażenie, że jest to kraina smutku. Może gdyby top był jaśniejszy (tzn. w odcieniach nazwijmy to brązu ale taki jakiś żywszy).

Bardzo trudno czyta się tekst napisany kolorem czarnym na ciemnym tle. Właściciwie to informacja powinna być przekazana w taki sposób, aby wszyscy ją mogli odczytać.

Brakuje obrazków w dziale RECENZJE GIER. (chyba złą scieżkę dostępu podałeś, albo nie wgrałeś obrazów na serwer).

Mimo pewnych wad strona robi na mnie pozytywne wrażenie.

pozdrawiam

Atom

Witaj

Niewiem jak wygladała wczesniejsza wersja strony ale ta tez się prosi o kilka poprawek.

Uwagi stron graficznej:

- "kraina rozrywki" a kolory jak w zakładzie pogrzebowym. Czy nie wrto byłoby się zastanowic nad inną szatą graficzną. Bardziej wesołą?

- główny baner ciekawie wykonanay ale smutny i napisy nieczytelne. "kraina rozrywki" tak mała że ledwo widoczna. Tracisz zatem przekaz hasła reklamowego

- czarna czcionka na tym tle zupełnie nieczytelna

- dając pozostałe fonty w kolorze białym uzyskasz większą czytelność.

- nagłówki w menu mniejsze niż w podmenu

- grafika w recenzjach nie wyświetla się

Poza tym strona niczym szczególnym sie nie wyróznia. Pomysl o znalezieniu własnego stylu, rozpoznawalnego dla internautów.

Pozostale uwagi pewnie koledzy dopiszą.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Sorry za tak późną odpowiedź.

Obrazki w dziale Recenzje gier zostały dodane.

Czarny tekst w większości został zmieniony na szary, bardziej widoczny.

Czcionka nagłówków w menu zmieniona.

Proszę o więcej opinii, z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności