Skocz do zawartości

aplo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niektórzy się zorientowali i korzystali z darmowego dodawania trochę dłużej niż zapowiadałem. Ogólnie akcję darmowych wpisów oceniam pozytywnie, chociaż zdarzały się wpisy kompletnie nie trzymające się kupy. Od dziś do 11.11 obowiązuje promocja 2 w cenie 1.

time4seo-banerek1.png

31 października dodałem wpis jako darmowy pod wpływem zachęty w tym wątku

https://gumisstudio.com/dodaj-wpis/ -> wpis darmowy i tak we wszystkich katalogach do północy ;)

1 listopada dostałem odpowiedź, że mój wpis wylądował w koszu ponieważ darmowy nie dotyczył dodawania przez dodawarkę. Zrozumiałem, że zgodnie z cytatem powyżej darmowy jest "we wszystkich katalogach do północy" , czyli darmowy był we wszystkich katalogach jeśli był dodawany do każdego z osobna a nie przy użyciu funkcji dostępnej w panelu "dodawarka" ale trudno...

2 listopada po przeczytaniu maila informującego mnie o braku akceptacji dla darmowego wpisu wysłałem smsa (skoro już przeszedłem procedurę dodawania to co mi tam...)

4 listopada dostałem maila "Gratulujemy Twój wpis...https://www.kympno.pl został zaakceptowany i będzie dodawany do katalogów wg harmonogrmu." Status w panelu miał "oczekujący". Harmonogram: 10 wpisów co 1 godz.

Mijały godziny, a status się nie zmieniał - do dziś... Obecnie jest "Płatności: Nieprawidlowy kod lub kod stracił ważność!"

Podsumowując:

Dodałem wpis bo myślałem, że zgodnie z zapowiedzią na forum dodaję za darmo. Skoro jednak moderator uznał, że mój nie będzie za darmo to wysłałem smsa. Minęło kilka dni i wychodzi na to, że i tak nie będę miał dodane bo po zaakceptowaniu "kod stracił ważność"

Mam nadzieję doczekać się wyjaśnień i rekompensaty.

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

1. Promocja darmowych wpisów obowiązywała osoby, które dodawały wpis poprzez "dodaj wpis", mój błąd że tego nie napisałem.

2. Twój wpis odrzuciłem, ale mogłeś nadal dodać stronę za pomocą dodaj wpis.

3. Problem z smsami wystąpił. Już jeden użytkownik mi to dziś zgłosił, za co najmocniej przepraszam nie zauważyłem tego problemu (dziś rano problem został rozwiązany ale wpis będzie dodawany dopiero jutro). Powodem nie było to że kod stracił ważność tylko tak jakby nie dodał się do bazy.

Wyjaśnienia dodałem, rekompensaty nie zamierzam dawać.

time4seo-banerek1.png

1. Tak - Twój błąd

2. Odrzuciłeś i nic nie pisałeś, że mogę za darmo dodać wpis za pomocą "dodaj wpis" (maila odczytałem 2.11, a promocja miała trwać do północy 31.10) więc wysłałem smsa skoro już straciłem czas na dodawanie.

3. Wypadałoby powiadomić dodających o problemach i opóźnieniu a nie podawać w panelu nieprawdziwe informacje. Będę czekał...

Jeśli wpis jest darmowy to trudno, ale w przypadku wpisów płatnych wypadałoby się starać.

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

To dalej odpowiem:

2. Trzeba było spróbować, wiele osób dodawało jeszcze po terminie, mogłeś też się skontaktować z prośbą o indywidualne przedłużenie, nie jestem zachłanny i uwierz przedłużyłbym okres.

3. Informacja o kodzie który stracił ważnośc wysyłał wp-kat, nie było to żadne działanie moderatora. Jednak fakt mogłem po zapoznaniu się z problemem napisać do Ciebie, problem zauważyliśmy dopiero dziś po zgłoszeniu jednego z użytkowników, po czym zobaczyłem że to samo jest u Ciebie od paru dni, oceniłem że skoro parę dni już czekasz to jeden dzień nie zbawi :0

time4seo-banerek1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności