Skocz do zawartości

aplo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mogłeś wysłać stałym klientom, a nie takim co odświeżają dział katalogi :D

Poza tym nigdy nie zrozumiem dlaczego rozdajecie multikody. Wpisy w zwykłych katalogach są ok, podbijają temat, można dodatkowo linkować katalog i informują o nowościach dodatkowo sprawdzajac działanie katalogu. Ale multikody? Ja np. nie lubię płacić za rzeczy, które ktoś dostaje za darmo. Odstraszacie sobie tylko klientów.

Jak zgłosił się jakiś stały klient też kod dostawał ;) dałem parę multikodów by przetestować grupę, reszta dostała wpis darmowy (musiała dodawać do każdego katalogu osobno). W przyszłym tygodniu zgłoszone poprawki będę wprowadzać i grupa będzie już gotowa. Osoby które zakupiły u mnie katalogowanie do 360 katalogów WP-KAT również otrzymywały katalogowanie do tej grupy. Grupa jest mocniejsza od gumisiowych katalogów ;)

time4seo-banerek1.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Od dawna się nie odzywałem, tak więc kolejna porcja gumijagód do katalogu gumisstudio.com:

GUMIJAGODA1

GUMIJAGODA2

GUMIJAGODA3

GUMIJAGODA4

GUMIJAGODA5

GUMIJAGODA6

GUMIJAGODA7

Zachęcam również do zakupu multikodów w pakiecie Gumis&Smerf w sklepie Time4seo.pl

time4seo-banerek1.png

• 6 miesięcy temu...

Dokładnie. Katalogi nie działają. Dodawarka zamiast listy wpisów pokazuje listę błędów.

Może jakieś info na ten temat?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Domeny będą podmieniane na nowe (te już są "oflagowane"), to samo dotyczy smerfstudio. Osoby, które nie chcą czekać, mogą pisać na kontakt@time4seo.pl to umożliwię dodanie do zamkniętej grupy dirpress - tylko dla osób które mają aktywny multikod do ww. grup.

time4seo-banerek1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności