Skocz do zawartości

Tarnobrzezak.pl - lokalny serwis ogłoszeniowy dla miasta Tarnobrzeg i okolic

goyaka88

Rekomendowane odpowiedzi

Duży plus. Czysto i przejrzyście ;)

Jakbym miał się czegoś czepić to mnie się najbardziej podoba jak przewijając stronę kończy się menu i kończą się wpisy ;) Ale to taki naprawdę mało istatny szczegół ;D

Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl

gdyniak? a nie gdańszczanin?

hehe ;) A łapiesz różnicę między Gdynią a Gdańskiem? ;)

Gdaniak? proszę bardzo :) Też jest... Oto on https://www.gdaniak.pl/ :)

Także co się czepiać, brandingiem możecie zwać jeśli wolicie :)

Duży plus. Czysto i przejrzyście ;)

Jakbym miał się czegoś czepić to mnie się najbardziej podoba jak przewijając stronę kończy się menu i kończą się wpisy ;) Ale to taki naprawdę mało istatny szczegół ;D

Ale tego postu nie rozumię raczej... a wczytywałem się kiilka razy :P

Fajny serwis tylko brakuje pełnej optymalizacji

W sposób PR-owy to raczje by byla lepsza naza e-tarnobrzeg.pl albo tarnobrzeg24.pl, ale jak masz serwis lokalny z jakiejś branży to mogło by być naszemiasto.tarnobrzeg.pl

Popatrz jak to w dzisiejszych czasach robi konkurencja np taki portal www.w-lubelskie.pl

A patrząc na to żebyś mógł zarabiać to najbardziej dochodowe branże to motoryzacja dlatego www.moto.lublin.pl- na prowincji jeszcze w tej dziedzinie firmy chca płacić, bo wiem mniej wiecej ile można zarobić na ogłoszeniu że ktoś szuka pracy na 1 listopada:)

W ogóle teraz raczej jest pora na takie bardzo niszowe katalogi, o bardzo wyspecjalizowanych branżach właśnie motoryzacja, medycyna, sex

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności