Skocz do zawartości

Gotowa 'mikro - nisza'

JoannAT

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś miałam jakieś małe doświadczenie z AdSense i przekonałam się że da się na tym zarobić (wtedy nie za dużo, ale liczy się fakt że pieniądze wypłacono). Ten sposób zarobku kusi, ale brakuje mi czasu na postawienie i prowadzenie strony. Jak się jednak okazuje, pojawiają się już oferty że ktoś zrobi to za nas - dziś trafiłam na coś takiego https://mikro-nisza.pl

I tu pytanie do Was użytkownicy, czy myślicie że warto zainwestować i skorzystać z takiej usługi? Jest to chyba pierwsza taka oferta na rynku, w każdym razie nie znalazłam porównania. Nie liczę na 5000 euro miesięcznie, ale na jakiś stały, pewny wpływ co miesiąc.

50 zł?

Z jednej strony niedużo, z drugiej pomyśl logicznie. Czy Ty mogąć zarabiać te 5000 euro na miesiąc sprzedawałabyś swój pomysł za 5 dyszek? Raczej nie. Dlatego na Twoim miejscu spróbowałbym sam poszukać niszy, niż wydawać 50 zł na "kupowanie niszy" (dafuq?)

Dokładnie, bezsens. Na pewno jest to jakaś ściema albo losowe słowo z gogle adwords.

Typowa zrzęda na Pio. :klotnia:

Niech się więc lepiej wypowie kto to kupił i jak mu to działa, ewentualnie ktoś kto "w tym robi" i czy jeden artykuł na domenie dopasowanej do słowa kluczowego wystarczy żeby zarobić te 20 ojro miesięcznie.

Też miałem brać kilka sztuk tego ale jeden z userów tutaj polecił mi UNF i muszę powiedzieć, że jest to bardzo dobry zakup ;]

Super działa programik.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Tylko po co kupować jeżeli jest ktoś zainteresowany to mu wyślę krok po kroku jak się robi mikro site poradnik dla debili dosłownie. 1 strona 1 post to możesz bana złapać, a nie jakieś $ za adsensa :) ostatnia sprawa to trzeba znaleźć jeszcze te frazy co wcale nie jest takie proste żeby odnaleźć naprawdę dobre niszowe frazy.

Na allegro sprzedają strony ze skopiowanymi artykułami i frazami które nie mają szans same się wbić bo są raczej średnie niż proste. Wiem bo widziałem co ludzie dostawali.

activist aka terrorist

• 2 tygodnie później...

na innych serwisach/forach jest dokładnie ten sam post takiej samej treści...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności