Skocz do zawartości

Netsprint donosiciel

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś miesiąca korzystam z donosiciela i mam uwagę.

Czy można by oddzielić artykuły płatne od tych bezplatnych, bo nie interesują mnie serwisy gdzie za przeczytanie jednego artykulu muszę płacić smsem za 24h dostępu.

Interesują mnie newsy tylko z darmowych serwisów.

W sumie ten post to do jakuba75, ale pewnie będzie wdzięczny za wasze uwagi co do dzialania usługi

Zdroworozsądkowo, ta usługa - jak i inne - powstała po to aby zarabiać. Prośba o udostępnienie jej za darmo jest delikatnie mówiąc niestosowna...

I tutaj wyprzedziłem Jakuba, któremu nie wypada tego tak dobitnie powiedzieć. :D

Przy okazji, netsprintowski Donosiciel to obok bannerów Onetu jeden z najciekawszych projektów jakie widziałem. Gratulacje.

Pozdrawiam, J.

Czas najwyższy aby ludzie zaczeli się przyzwyczajać że za czyjąś włożona prace należy się wynagrodzenie i darmocha w necie powoli będzie odchodzić w niepamięć ( i tak być powinno )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Spoko spoko, mnie tylko chodzi o możliwość wyboru:

czy chce aby donosił mi info spłatnych czy bezpłatnych serwisów czy tez obu na raz. Albo żeby info o tym że art jest płatny wyświetlała się w postaci jakiegoś znaczka.

ot wszystko.

Oczywiście że płacić trzeba, ale nie za wszystko warto.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności