Salek_Art Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ja na razie pozostanę przy swoim 4s. Śmieszą mnie opinie ludzi mówiących, że Iphone jest beee... skoro nawet go nie mieli. Zapewniam, że większości wystarczy 2-3 dni korzystania by się przekonać. Wielką przewagą Iphona jest system operacyjny o wiele lepszy niż Android, który się wiesza. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Psy szczekają, karawana jedzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja na razie pozostanę przy swoim 4s. Śmieszą mnie opinie ludzi mówiących, że Iphone jest beee... skoro nawet go nie mieli. Zapewniam, że większości wystarczy 2-3 dni korzystania by się przekonać. Wielką przewagą Iphona jest system operacyjny o wiele lepszy niż Android, który się wiesza. Ja na razie pozostanę przy swoim Galaxy Nexus Śmieszą mnie opinie ludzi mówiących, że android jest beee... bo się wiesza Zapewniam, że większości wystarczy 2-3 godzin korzystania by się prtzekonać Jelly Bean FTW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Android ssie Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 @up - Również jestem bardzo zadowolony z Androida, a właściwie byłem, bo póki co przeszedłem znów na symbiana. Mi się andek nie wieszał, tylko denerwująca sprawa była z gpsem, bo kazdy sie laczy z netem, a w symbianie z nokia maps nic nie trzeba... A iphone mnie właściciwie niczym nie zachęca - nie widzę przełożenia ceny do posiadanych funkcji, a przeplacac nie lubie.. Trudno, zostane przy swoim mainstreamowym fonie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattm Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Samsung b2100 Nic się nie wiesza, dzwonię i piszę smsy Bateria wytrzymuje tydzień, no i przede wszystkim mój telefon umie nurkować i nie boi się crash testów Do reszty mam tzw laptop, ot taki przeżytek Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diagnosta Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Trzeba mieć nieźle w bani, żeby kupić taki telefon za 3 koła... Nie doceniasz ludzi ..... https://allegro.pl/listing.php/search?category=48978&sg=0&string=iphone+5 A 4300 to nie łaska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 W tej chwili największą oznaką lansu i hipsterki jest posługiwanie się czymś z okolic: Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Są produkty dla ludzi z biednych zacofanych krajów - i dla krajów rozwiniętych konsumpcyjnie. Statystyczny Polak nie jest w stanie kupować produktów firmy z jabłkiem w tle, ponieważ nie jest to produkt dla niego przeznaczony. Maniak telekomunikacji szybko się kapnie, że są produkty lepsze i bardziej funkcjonalne. dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diagnosta Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Śmieszą mnie opinie ludzi mówiących, że Iphone jest beee... skoro nawet go nie mieli. Błagam - przerabialiśmy to już setki razy. Jak masz jechać argumentami bo Cię nie stać nie miałeś w ręce to w ogóle nie pisz. Mam w domu 3 GS'a a w rodzinie i 4 i 4s i twierdze, że jest beee. Wy faktycznie jesteście w jakiejś sekcie, mniej więcej podobnej jak sekta wielbicieli VW - ciul, że co 2-3 miechy wrzuca w naprawę 3-4 tys. ale jest "prestiżowy" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A ja tam lubię swoją nokię N95 8GB serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 @m.michalski - Ty idziesz na jakiś tajny rekord w ilości napisanych postów? Tonery Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jakby nie patrzeć kupując Samsunga kupujesz iPhona w opakowaniu samsunga;) bo wszystko wywodzi się od iPhone reszta to podróby;) dziekuje dowidzenia;D Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Powiedzcie mi tak szczerze, wszyscy którzy tak bronią Samsunga i Androida co takiego rewolucyjnego niby posiada Galaxy S III? Tonery Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 nrm ja używam do tej pory tego telefonu:) Mi niepotrzebne są bajerki, gierki, kolorowe wyświetlacz - liczy się bateria i wytrzymałość. Spadła mi na chodnik kilka razy, kilka razy sam nią rzuciłem, przycisk włączania się tylko raz zepsuł, a tak śmiga elegancko. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.