Skocz do zawartości

iPhone 5

nowy-100

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na razie pozostanę przy swoim 4s.

Śmieszą mnie opinie ludzi mówiących, że Iphone jest beee... skoro nawet go nie mieli.

Zapewniam, że większości wystarczy 2-3 dni korzystania by się przekonać.

Wielką przewagą Iphona jest system operacyjny o wiele lepszy niż Android, który się wiesza.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja na razie pozostanę przy swoim 4s.

Śmieszą mnie opinie ludzi mówiących, że Iphone jest beee... skoro nawet go nie mieli.

Zapewniam, że większości wystarczy 2-3 dni korzystania by się przekonać.

Wielką przewagą Iphona jest system operacyjny o wiele lepszy niż Android, który się wiesza.

Ja na razie pozostanę przy swoim Galaxy Nexus

Śmieszą mnie opinie ludzi mówiących, że android jest beee... bo się wiesza

Zapewniam, że większości wystarczy 2-3 godzin korzystania by się prtzekonać

:D Jelly Bean FTW!

@up - Również jestem bardzo zadowolony z Androida, a właściwie byłem, bo póki co przeszedłem znów na symbiana. Mi się andek nie wieszał, tylko denerwująca sprawa była z gpsem, bo kazdy sie laczy z netem, a w symbianie z nokia maps nic nie trzeba...

A iphone mnie właściciwie niczym nie zachęca - nie widzę przełożenia ceny do posiadanych funkcji, a przeplacac nie lubie.. Trudno, zostane przy swoim mainstreamowym fonie :>

Samsung b2100 :jupi:

Nic się nie wiesza, dzwonię i piszę smsy :) Bateria wytrzymuje tydzień, no i przede wszystkim mój telefon umie nurkować i nie boi się crash testów :)

Do reszty mam tzw laptop, ot taki przeżytek ;)

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Są produkty dla ludzi z biednych zacofanych krajów - i dla krajów rozwiniętych konsumpcyjnie. Statystyczny Polak nie jest w stanie kupować produktów firmy z jabłkiem w tle, ponieważ nie jest to produkt dla niego przeznaczony. Maniak telekomunikacji szybko się kapnie, że są produkty lepsze i bardziej funkcjonalne.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Błagam - przerabialiśmy to już setki razy. Jak masz jechać argumentami bo Cię nie stać nie miałeś w ręce to w ogóle nie pisz. Mam w domu 3 GS'a a w rodzinie i 4 i 4s i twierdze, że jest beee. Wy faktycznie jesteście w jakiejś sekcie, mniej więcej podobnej jak sekta wielbicieli VW - ciul, że co 2-3 miechy wrzuca w naprawę 3-4 tys. ale jest "prestiżowy" ...

nrm ja używam do tej pory tego telefonu:) Mi niepotrzebne są bajerki, gierki, kolorowe wyświetlacz - liczy się bateria i wytrzymałość. Spadła mi na chodnik kilka razy, kilka razy sam nią rzuciłem, przycisk włączania się tylko raz zepsuł, a tak śmiga elegancko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności