galaxyy Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam, Od jakiegoś czasu nie oglądam prawie wcale telewizji. Głównym z powodów jest brak ciekawej ramówki, mam sporo kanałów a na większości leci jakaś jałowa papka która mnie w ogóle nie interesuje. Do tego nie lubie rzeczy typu: - tuby propagangowe (głównie czerwone) - pozdrawiam ekipe TVN - wiadomości (tutaj chyba nie potrzeba komentarza) - programy typu MTV ( jersey shore, jakieś randki itp) - wszechobecna głupota i tony ścierwa (przepraszam za wyrażenie) Doszedłem do wniosku, że jak ograniczyłem oglądanie "pudła" to jest mi lżej na duchu ( tyczy się to głównie wiadomości, nie spodziewałem się aż takiej odczuwalnej różnicy). Co o tym myślicie ? Czemu to służy i w jakim kierunku to zmierza ? Co Was najbardziej denerwuje ? Możecie przytoczyć jakieś przykłady. Pozdrawiam. wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja też nie oglądam ale mam skuteczną terapię zastępczą w postaci internetu. Młoda grupa docelowa się bardzo skurczyła, stąd taka papka celująca w starszego widza. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxyy Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 U mnie w sumie podobnie, rozrywki multimedialnej szukam w internecie, tu mam wszystko na tacy, dowolną tematyke. Może te wszystkie nowe programy to desperacka próba walki o widza Nie mam zabardzo porównania z latami 90 (głównie jeśli chodzi o polityke w TV), ale wydaje mi się, że dosyć sporo sie pozmieniało : / wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jeżeli chodzi o 90' to ceniłem najbardziej telewizję edukacyjną. W sumie to ona rozbudziła moje zamiłowanie do części nauk ścisłych. Natomiast jeżeli chodzi o politykę to polecam archiwa "WC kwadrans" na YT, pomimo zupełnie innych poglądów uwielbiałem ten program. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxyy Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 WC kwadrans znam z YT, trafiłem w sumie przez przypadek i wciągnęło mnie jednej nocki maksymalnie oglądałem odcinek za odcinkiem, musze wrócić do tematu, może znajde jeszcze jakieś odcinki. Jestem pewien, że "WC kwadrans" nie miał by racji bytu w dzisiejszej ramówce - a ) oglądalność b )poglądy. Zresztą Pan Wojciech został już zdjęty z wizji za swoje poglądy z tego co wiem. Ostatnio widziałem jego "nie podróźniczy" program o neutralnych barwach i chyba tylko w ten sposób może przetrwać w TVNie. wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Z programów politycznych, takich w krzywym zwierciadle, popularne było "Polskie ZOO". Niestety licencję sprzedano amerykanom. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.