Skocz do zawartości

Moja pierwsza optymalizacja strony :)

Tommy23

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

Mam zamiar pierwszy raz zoptymalizować stronę (forum dyskusyjne) pod kątem wyszukiwarki google.. Czy ktoś może podesłać jakąś w miare prostą instrukcję jak to robić? Dodam, że nie mam wiedzy programistycznej.

Domena jest "czysta" - nigdy nie pozycjonowana, dodana już do google.

Z góry dzięki :)

Tomek

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

1/ domena - bez www bangla, z www wskazuje jakieś dziadostwo. konfiguracja domeny i r301 się kłania

2/ brak tagu description

3/ mało h1 i h2 (zero)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

1/ domena - bez www bangla, z www wskazuje jakieś dziadostwo. konfiguracja domeny i r301 się kłania

2/ brak tagu description

3/ mało h1 i h2 (zero)

ad1. Tak musi narazie pozostać, bo forum jest podpięte poprzez IP z innego serwera i jak będzie z www to może być problem z łączeniem na tą stronę. Docelowo jednak forum będzie na naszym serwerze i z www będzie działać

ad2. jak go wprowadzić?:)

ad3. proszę o wyjaśnienie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności