Skocz do zawartości

Ocena serwisu

Jakub M

Rekomendowane odpowiedzi

Może by tak zrobić CMS'a do demotów i go sprzedawać?;] Widać zapotrzebowanie jest olbrzymie;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Może by tak zrobić CMS'a do demotów i go sprzedawać?;] Widać zapotrzebowanie jest olbrzymie;]

skrypt demota jest po 10-100 zl na allegro (o czym zostałem uprzejmie poinformowany :) ) wiec interes taki sobie

chodzi raczej o to żeby zrobić niby to samo a zupełnie inaczej i w 1 - max 3 kopiach :)

Świetny pomysł, świetnie wyglada graficznie i wizualnie, świetna reklama ta z lewa i nie potzrebnie dawałeś tu linka do strony, bo powstaną w mgnieniu oka klony, o ile już nie powstał jakiś klon tak rewelacyjnej strony.

Widzę;

że umiesz czytać ...

Pogratulować

ostatnio negocjowałem pisanie skryptu demota ale klient nie przyjął mojej ceny, niech żałuje bo mam fajny pomysł na to bo widzę że się już te strony wypaliły :)

myślę ze byłby oryginalny i ciekawy przy okazji bym przetestował skrypt :)

postawie demota w nowej odsłonie za jakiś czas na wlanym skrypcie, myślę ze się da uratować jeszcze ten pomysł :)

Pomysł jest nadal bardzo dobry; tylko trzeba nowej; nowszej wersji (nowej jakości)

wszystkie (a jest ich kilkadziesiąt ) wygladają tak samo i mój także (bo są na jednym i tym samym skrypcie)

za ok. msc. będzie, w nowej wersji

Ja nie piszę od nowa skryptu, przerabiam ten ...

Pozdrawiam

• 1 rok później...

ostatnio negocjowałem pisanie skryptu demota ale klient nie przyjął mojej ceny, niech żałuje bo mam fajny pomysł na to bo widzę że się już te strony wypaliły :)

myślę ze byłby oryginalny i ciekawy przy okazji bym przetestował skrypt :)

postawie demota w nowej odsłonie za jakiś czas na wlanym skrypcie, myślę ze się da uratować jeszcze ten pomysł :)

Uratować się da...

Nowy demot postawiony ?

Jeżeli tak to pod jakim adresem ?

....

• 2 tygodnie później...

Bardzo mi się witryna, skupiłbym się na promocji wyłącznie. Tego typu strony tętnią własnym życiem jeśli osiągną odpowiednią ilość fan'ów oraz odpowiedni ruch na stronie.

cropped-test1.jpg

• 2 tygodnie później...

Bardzo mi się witryna, skupiłbym się na promocji wyłącznie. Tego typu strony tętnią własnym życiem jeśli osiągną odpowiednią ilość fan'ów oraz odpowiedni ruch na stronie.

Witam;

A znasz, znacie skuteczny sposób promowania tego typu stron ?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności