WEBzky Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Może by tak zrobić CMS'a do demotów i go sprzedawać?;] Widać zapotrzebowanie jest olbrzymie;] strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp. Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Może by tak zrobić CMS'a do demotów i go sprzedawać?;] Widać zapotrzebowanie jest olbrzymie;] skrypt demota jest po 10-100 zl na allegro (o czym zostałem uprzejmie poinformowany ) wiec interes taki sobie chodzi raczej o to żeby zrobić niby to samo a zupełnie inaczej i w 1 - max 3 kopiach Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub M Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Świetny pomysł, świetnie wyglada graficznie i wizualnie, świetna reklama ta z lewa i nie potzrebnie dawałeś tu linka do strony, bo powstaną w mgnieniu oka klony, o ile już nie powstał jakiś klon tak rewelacyjnej strony. Widzę; że umiesz czytać ... Pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub M Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ostatnio negocjowałem pisanie skryptu demota ale klient nie przyjął mojej ceny, niech żałuje bo mam fajny pomysł na to bo widzę że się już te strony wypaliły myślę ze byłby oryginalny i ciekawy przy okazji bym przetestował skrypt postawie demota w nowej odsłonie za jakiś czas na wlanym skrypcie, myślę ze się da uratować jeszcze ten pomysł Pomysł jest nadal bardzo dobry; tylko trzeba nowej; nowszej wersji (nowej jakości) wszystkie (a jest ich kilkadziesiąt ) wygladają tak samo i mój także (bo są na jednym i tym samym skrypcie) za ok. msc. będzie, w nowej wersji Ja nie piszę od nowa skryptu, przerabiam ten ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokrzydowski Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Może by tak zrobić CMS'a do demotów i go sprzedawać?;] Widać zapotrzebowanie jest olbrzymie;] skrypt demota jest po 10-100 zl na allegro (o czym zostałem uprzejmie poinformowany ) wiec interes taki sobie Nie miałem pojęcia, to w takim razie tłumaczy wysyp tych portali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waren Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 mały plusik za fajną domenę Praca dla studentów Kraków Ile dni do matury? Agencja rekrutacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dno Reklamy Ceneo - 20gr za każdy klik + 65% prowizji z usługi Kup na Ceneo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub M Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ostatnio negocjowałem pisanie skryptu demota ale klient nie przyjął mojej ceny, niech żałuje bo mam fajny pomysł na to bo widzę że się już te strony wypaliły myślę ze byłby oryginalny i ciekawy przy okazji bym przetestował skrypt postawie demota w nowej odsłonie za jakiś czas na wlanym skrypcie, myślę ze się da uratować jeszcze ten pomysł Uratować się da... Nowy demot postawiony ? Jeżeli tak to pod jakim adresem ? .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Lip Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Bardzo mi się witryna, skupiłbym się na promocji wyłącznie. Tego typu strony tętnią własnym życiem jeśli osiągną odpowiednią ilość fan'ów oraz odpowiedni ruch na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub M Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Bardzo mi się witryna, skupiłbym się na promocji wyłącznie. Tego typu strony tętnią własnym życiem jeśli osiągną odpowiednią ilość fan'ów oraz odpowiedni ruch na stronie. Witam; A znasz, znacie skuteczny sposób promowania tego typu stron ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.