Skocz do zawartości

Wikimapia

Człowiek Buszu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak dużo osób "bawiło" się w oznaczaniu miejsc na wikimapia.com, ale może ktoś wie jaka jest wartość zamieszczonych tm linków.

Pozycjonuję stronę agencji turystycznej specjalizującej się w wypoczynku na mazurach i zastanawiam się czy warto się zająć tym tematem (chodzi o wikimapie).

Dokładnie chodzi mi o oznaczenie miejsca, dodanie opisu, zdjęcia (zamieszczonego na mojej stronie), oraz linku do artykułu na zapleczu (wordpress)

https://przemeksz.pl - Lekki blog o super samochodach. Ferrari, Porsche, Bugatti i wiele innych

Hmm dobre pytanie. Otworzyłem "wizytówkę" GUSu na wikimapii. Pokazujes ię tam link. Ale jak rzucisz okiem w kod strony, to wszystko oskryptowane tak, że linku tam nie znajdziesz. Czyli robocik czytający kod strony na pewno tego linku nie wychwyci. Przeszukując Googla i kojarząc adres stat.gov.pl z inurl:wikimapia, udaje nam się znaleźć parę linków, ale ahrefs ich nie pokazuje. Po tej krótkiej analizie wnioskuję, że wikimapia nie zawiele ma do powiedzenia w kwestii pozycjonowania, no ale mogę się mylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności