Skocz do zawartości

Joomla 2.5 a rel=canonical

merlin5000

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś mi może powiedzieć jak zastosować atrybut rel=canonical w joomla 2.5 ? Naprawdę szukałem już wszędzie i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. na joomla 1.5 jest tego pełno z joomla 2.5 niestety jest ciężko.

Pozycjonowanie stron oraz zniżki na multikody do katalogów stron.b1.png

Nie gryzie. Czytaj że szukałem już wszędzie. A takie odpowiedzi jak ty piszesz to dla mnie nadzwyczajny spam. W niejednym miejscu już widziałem takie głupie odpowiedzi "a google gryzie" ? Każda osoba która zadaje pytanie na forum to wcześniej zadała je google i to wiele razy. Uzyskanie info z google jest dużo szybsze i łatwiejsze. Tak więc golum - nie... google nie gryzie.

Wpisz sobie golum w google frazę "a google gryzie" i poczytaj co ludzie twierdzą na temat takich głupich odpowiedzi. I jak nie wiesz do czego służy forum to też zapraszam na google.

I ile razy się zdarzyło że czegoś szukałem w google i wreszcie trafiłem na użytkownika który miał ten sam problem co ja. Ale czytam dalej a tam " a google nie gryzie " ? Właśnie przez takich ludzi jak ty w google jest nie raz ciężej coś znależć.

To może zanim zaczniesz się rzucać sprawdź link, który ci podałem.

Spamem można nazwać to co ty robisz. Co post to to samo pytanie o rel=canonical.

A z szukajką masz problem. Podałem ci na tacy stronę z darmowymi wtyczkami do Joomla, które załatwiają ten problem w Joomla.

Nie wpadłeś też na to, by zadać takie pytanie na forum prowadzonym przez Zwiastuna.

Widzę, że dostałeś już nawet odpowiedź 3 dni temu na ten temat od @m.michalski, więc kto tu pisze o spamie.

Nie dostałem takiej odpowiedzi od nikogo. w pierszym poście napisałem wyraźnie że chodzi mi o joomla 2.5. zgadza się - do joomla1.5 jest tego pełno ale mi chodzi o joomla 2.5. Strona którą podał mi m.michalski zawiera tylko pluginy do przekierowania z www na bez www i z obcojęzycznych stron na PL. Mi chodzi o oznaczenie artykułów rel=canonical.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności