Skocz do zawartości

Płacenie mandatu

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

oczywiście, że musi, tak samo jak codziennie kasjerka w każdym markecie czy sklepie zliczając utarg, więc nie wiem gdzie ona taka biedna?

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Nie bardzo rozumiem zbulwersowanie niektórych osób w temacie. 1gr, 2gr, 5gr, itd itp jest obowiązującym pieniądzem w RP, także nie można nawet powiedzieć że to złośliwość, ponieważ pieniądz to pieniądz.

Jeśli to jest złośliwe, to równie dobrze można wnioskować, że kupując w kiosku paczkę zapałek za 10gr płacąc 10złotówką tzw. "dycha" też jest złośliwe.

Sam osobiście płaciłem podobnymi monetami w czasach gimnazjum za pewne czasopismo które zbierałem. Zresztą nawet teraz takie drobniaki odkładam do wielkiego słoja, a jak się on zapełni po brzegi to idę na zakupy.... no chyba, że jakiś mandat będzie trzeba zapłacić :P

Nic w tym śmiesznego.. Żal kobiety która musi się na stać, przed okienkiem. Lepiej jakby do US poszedł z takimi drobniakami, chociaż tam pewno Panie powiedziały by, że nie mają czasu dla takiego Pana.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Też mi żart. Może i kobieta w kasie liczyła 4 godziny pieniądze, ale dla mnie śmieszniejsze jest to, że żartowniś musiał stać przy okienku tyle godzin :D Na złość pomyliłbym się pod koniec liczenia i zaczął liczyć jeszcze raz, a niech czeka na pieczątkę :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności