Skocz do zawartości

Katalogowanie stron

seoskryba_pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wydaje mi się, że jeśli już to większą moc może mieć wpis z linkiem w treści opisu. Ale to tylko moje zdanie. Nie uznaję tego jako pewnik i z chęcią przeczytam też inne opinie na ten temat...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Też uważam, że linki w treści mają dużą wartość, przede wszystkim wedłu mnie mają wpływ na pozycjonowaną frazę otoczoną hiperłączem

Po przeczytaniu wszystkich, w tym swojej, opinii pozostaje już tylko jedno pytanie. A mianowicie pytanie o to jak jest w rzeczywistości:DNa razie jest dużo przypuszczeń ale brak pewników. Pozostaje testować...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Dzięki....

I jeszcze taka krótka refleksja na niedzielę....a może Słowo na Niedzielę... Jak kto woli...

Na początku tego posta wspominałem chyba o cenach katalogowania, które wahają się w granicach 34-36 gr/szt!

Teraz muszę to przyznać...Myliłem się...

W dniu dzisiejszym przejrzałem na Allegro tą kategorię i...chyba trzeba ustalić nową średnią w postaci 5 gr/dodanie do katalogu.

Ale to nie koniec...

Cena dzisiejszego rekordzisty to...1 grosz za dodanie do katalogu!!! 1000 wpisów za 10 zł i to jeszcze z fakturą!!!

Ciekawe tylko, że całe zlecenie ma być wykonywane podobno w ciągu 30 dni.

Czyli średnio 33 wpisy dziennie... A ja głupi myślałem, że trzeba zaczynać od 3-6 wpisów dla młodych stron i 6-20 dla starszych i już pozycjonowanych... No ale może się myliłem...

Pozostaje mi zatem opracowanie dobrych i chwytliwych haseł reklamowych dla swojej usługi katalogowania... no albo zejście do 0,99 gr/wpis:D Pozdrawiam wszystkich SEO biznesmenów;)

Ja jeszcze parę miesięcy wstecz płaciłem po 130 zł netto za dodanie do seokaatlogów :olaboga: na multikody. Wiec by ograniczyć koszty napisałem dodawarkę do katalogów i płace teraz tylko za multikody które są obecnie relatywnie tanie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dodawarka dodawarką...Seo Light, Seo Bohater - nie wiem czy Twoja działa na tej samej zasadzie... W tej chwili chodzi jednak o coś troszkę innego. Nie wiem w jaki sposób dodaje do katalogów Osoba/Firma oferująca 1000 wpisów za 10 zł BRUTTO!!! Ale z użyciem pół automatu nie wyobrażam sobie tego...Oczywiście z Seo Bohaterem czy SEO Light to jest szybciej, sprawniej ale jednak pomimo tego to dalej zabiera trochę czasu... No chyba, że Adder - to jest już automat...Ale i tak uważam że oferowanie czegoś takiego za 10 złotych BRUTTO powtarzam BRUTTO to już nawet chińszczyzną nie pachnie...To już chyba tylko Polak potrafi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności