Skocz do zawartości

Katalogowanie stron

seoskryba_pl

Rekomendowane odpowiedzi

@seoskryba_pl

W głównym katalogu domeny seoskryba.pl utwórz plik index.php i umieść w nim następujący kod:

<?php

header("Location: strona-glowna/index.html");

?>

bo jak ktoś wpisze tylko sama nazwę domeny to widzi cała zawartość katalogu public_html co jest zaproszeniem dla pseudo hackerów

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@seoskryba_pl

W głównym katalogu domeny seoskryba.pl utwórz plik index.php i umieść w nim następujący kod:

<?php

header("Location: strona-glowna/index.html");

?>

bo jak ktoś wpisze tylko sama nazwę domeny to widzi cała zawartość katalogu public_html co jest zaproszeniem dla pseudo hackerów

Dzięki

Na razie przeparkowałem domenę na serwery home.pl.

Ale docelowo muszę prekierować seoskryba.pl na seo-skryba.pl

Ino wyczytam jak to zrobić...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• 1 miesiąc temu...

A wracając do porzuconego przeze mnie tematu...

Miałem odezwać się jak wybiorę i zacznę korzystać z jakiegoś programu...

Postawiłem na Seo Light...co do oceny to jeszcze na to za wcześnie. Po miesiącu pracy na nim będę mógł stwierdzić jak się na nim pracuje.

Wracając jednak do samego katalogowania i cen tejże usługi...

Te skandaliczne ceny są może opłacalne dla kogoś kto używa Addera...Ale moim zdaniem nie jest to w żadnym wypadku katalogowanie ręczne!!!

Ok, coś się tam ustawia ręcznie ale podciągać to pod ręczne katalogowanie to już gruba przesada i przegięcie!!!

Ręczne katalogowanie tak naprawdę odbywa się bez udziału programów wspomagających.

Potem już są tylko półautomatyczne i automatyczne!!!

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• 3 miesiące temu...

Program fajny, intuicyjny i naprawdę przydatny jeżeli chodzi o katalogowanie stron. Przepraszam strony... Bo nie wyobrażam sobie, że miałbym nim katalogować kilka stron... Półautomat przyspiesza pracę i jest efektywny ale przy jednej stronie. Takie jest moje zdanie. Przy kilku zabiera go stanowczo zbyt dużo... Albo po prostu ja mam go niestety za mało:( Ale polecam mimo wszystko!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności