Skocz do zawartości

Który link będzie mocniejszy?

Iran

Rekomendowane odpowiedzi

Na siłę linków z katalogów wpływa bardzo wiele elementów i nie da się odpowiedzieć na tak zadane pytanie, bez podania dokładnych uszczegółów.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Chodzi o to który link jest wartościowszy, i nie tylko w kwesti katalogów ..

Mając do wyboru linki reklamowe na stronach tematycznych po za topami ale dużych portali, czy stronach mniejszych w topach na frazy zwiazane również z naszą tematyką?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Dfag nie stać mnie na reklamy na tylu stronach i musze wybrać .

Wybrał bym te z dużych ale czytałem opinie że TR to mit więc zwróciłem uwage na te z topów.

I dalej mam dylemat bo opini w sieci jest więcej niż gwiazd na niebie :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Nikt na tak zadane pytanie nie odpowie, bo podane przez Ciebie elementy to tylko jedne z wielu, wielu, wielu czynników decydujących o sile linka i czynniki te wcale nie są kluczowe. W jednym przypadku może być znacznie silniejszy link w pierwszej sytuacji, a wystarczy drobna zmiana kilku innych parametrów, a link z drugiego przypadku okaże się nieporównywalnie silniejszy.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Chodzi o to który link jest wartościowszy, i nie tylko w kwesti katalogów ..

Mając do wyboru linki reklamowe na stronach tematycznych po za topami ale dużych portali, czy stronach mniejszych w topach na frazy zwiazane również z naszą tematyką?

Niestety nie da się tego obiektywnie porównać.

jednak jeśli oprócz pozycji w SERP, wieku domeny i ilości zindexowanych stron niczym się nie różnią, ja osobiście wybrałbym pierwszą opcję :)

Pozycjonowanie w Yandex - piszę o pozycjonowaniu w krajach wschodnich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności