Skocz do zawartości

Jaki skrypt do serwisu ogłoszeniowego

stefan_96

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jaki darmowy (i w miarę prosty w obsłudze skrypt )polecacie do serwisu ogłoszeniowego typu firmy.net. Głównie zależy mi na takim własnie układzie strony z mapką po prawej., a zamiast kategorii tematycznych podział na województwa, miejscowości i dopiero tam użytkownik mógł by wstawić opis + mp3 lub filmik. Oprócz tego możliwością wstawiania promowanych wpisów i miejscem na reklamy. Może na WordPressie dało by rady takie coś zrobić? A może jomal był by lepszy?

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Ze względu bogatych wypowiedzi waszych, postanowiłem sam rozwiązać problem zainstalowałem na localhost joomla i wordpressa. Po wielu godzinnych próbach stworzenia czegokolwiek i próbach odszukania konkretnych rozwiązań wordpress wygrał. Może Skrypt joomla wygląda bardziej profesjonalnie ( według mnie) ale płatne rozwiązania są kilkakrotnie wyższe niż w wordpressie.

na moje żaden cms nie nadaje się na skrypt ogłoszeń tym bardziej te 2 co wymieniłeś

za chwile będzie problem z wydajnością całości, a administracja i moderacja to koszmar

ale próbuj i życzę powodzenia

taka sugestia -> wyobraź sobie 1000 ogłoszeń i teraz co? przeczytasz wszystkie?

bez autocenzora i odpowiedniego (polskiego) systemu flagowania za chwilę będziesz mieć moderacyjny koszmar

prosto jest zainstalować wtyczkę ale pytam co dalej? :)

to tylko jedna z wielu rzeczy potrzeba temu skryptowy do sprawnej obsługi przez administrację

Wielkie dzięki za odpowiedź kayman, rozjaśniłeś mi problem. Teraz coś od siebie: ten serwis ogłoszeniowy ma być typowo branżowy w jednej tematyce, to ma być miejsce gdzie, inne firmy, grupy będą mogły zostawiać takie swoje portfolio, opis działalność jej zakres adres firmy z geolokalizacją a wszystko podzielone według województw, miast. Na dzień dzisiejszy nie wiem czy to wypali jeśli okaże się że trafiłem w gusta internatów poszukujących takich usług i rozkręci się to wszystko, to jestem wstanie zlecić skrypt dedykowany.

Kayman Myślałem na początek o przerobieniu szablonu z elegantthemes co o tym myślisz?

Kayman Myślałem na początek o przerobieniu szablonu z elegantthemes co o tym myślisz?

a to już pytanie nie do mnie, z kilku powodów właśnie przechodzę na własne skrypty, pozbyłem się dzięki temu m.in. problemu z licencjami, pluginami, szablonami etc.

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności