Skocz do zawartości

Zablokowane katalogi

gieen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, co prawda jestem tutaj nowy i nie znam jeszcze dobrze tematów na forum, ale chciałbym się zapytać czy wie ktoś coś na temat poniższych katalogów, zakupiłem na allegro multikody do tych katalogów a teraz wyskakuje komunikat że są zablokowane. Jeśli powielam temat, bo podobny już istnieje proszę o przekierowanie, z góry dziękuję :)

Lista zablokowanych katalogów:

zadbanykatalog.pl

podlinkowany.pl

1namilon.com.pl

pozycjonowanestrony.com.pl

coolkatalog.com.pl

postseo.pl

www.sklepwinternecie.com

spiswitryn.pl

onlinekatalog.pl

mojbiznes.net.pl

wirtualnawizytowka.net.pl

polishwebsite.pl

linkweb.net.pl

wartosciowykatalog.pl

seocatalog.com.pl

katalogwirtualny.com.pl

ciekawewitryny.com.pl

stronywkatalogu.pl

bazaadresowa.com.pl

firmowestrony.eu

mojawitryna.com.pl

turbokatalog.com.pl

zakladkistron.com.pl

zbiorstron.com.pl

Też mi się tak wydaje, dziwna sprawa.. zapłaciłem za multikody przez allegro a teraz katalogi są niekatywne już dłuższy czas. Z tego wynika że mogę zwrócić się do sprzedającego o zwrot $$ za multikody ?

Hmm,

Swoje czasu też dodawałem strony do tych katów.

Wygląda na to, że właściciel ma problemy z poprawnymi licencjami do seokatalogów.

Też mi się tak wydaje, dziwna sprawa.. zapłaciłem za multikody przez allegro a teraz katalogi są niekatywne już dłuższy czas. Z tego wynika że mogę zwrócić się do sprzedającego o zwrot $$ za multikody ?

Hmm,

Swoje czasu też dodawałem strony do tych katów.

Wygląda na to, że właściciel ma problemy z poprawnymi licencjami do seokatalogów.

Zwrócić się możesz ale wątpię byś odzyskał pieniądze...

Skoro kupiłeś przez Allegro, to działaj zgodnie z regulaminem allegro, Reklamcja itd.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Wg mnie szkoda czasu na walkę o zwrot pieniędzy, bo były to chyba groszowe sprawy. Lepiej ten czas wykorzystaj na dodanie strony do innych katalogów :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności