Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Jak korzystać z narzędzi SEO do obrony przed Pingwinem i Pandą

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Softy się nie sprzedają więc trzeba je wciskać zarabiając na warsztacikach...

Kojot - włączysz kamerkę i pokażesz buśkę ? i wyłącysz ten emulator głosu ?

Do machiny marketingowej Addera jeszcze dużo brakuje :)

3h warsztacików + 50zł tańszy OmniAdd i tak się opłaca moim zdaniem.

activist aka terrorist

Nie zastanawiałem się nad tematem wydawania licencji na oprogramowanie ale jak najbardziej zgadzam się z argumentacją poznania softu przed warsztatami dlatego będziemy starać się w miarę na bieżąco wysyłać licencje (godziny wieczorne)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zupelnie przystepna cena. W sumie szkolenie w cenie softu, wiec jak ktos nie ma softu to w sam raz "dwa w jednym" :) Duzy plus ze agape bedzie dostepny w czasie szkolenia, choc nie wiem do konca jakie tematy bedzie agape poruszac ...

To jeszcze zapytam czy bedzie mozliwosc zakupu jakis materialow video ze szkolenia dla osob ktore w nim nie uczestniczyly? Obslugiwac OA i OP umiem, licencje mam, nie do konca widze potrzebe zadawania pytan. Natomiast sam material chetnie obejrze - jak widzisz takie kwestie?

search_auditor_500x80_bf.png

Raczej nie została przewidziana taka opcja z tego względu że prędzej czy później takie warsztaty wylądowały by w necie (już nie chodzi o sam fakt że za FREE) co by skutkowało obniżeniem wartości materiału + na warsztatach będziemy pracować na żywych przypadkach i nie chciał bym żeby moje przykłady każdy w internecie mógł poznać

Regulamin warsztatów jasno określa że nie zezwalamy na nagrywanie etc - może nie jest to prywatne szkolenie/warsztat dla 1 uczestnika ale jak już coś robię to chcę to dobrze zrobić a nie na zasadach wiem ale nie powiem albo bez przykładu (lubię przykładami podpierać swoje twierdzenia z którymi oczywiście nie każdy musi się zgadzać)

@siler - wszystko do dogadania się na PW (dla stałych klientów oczywiście chętnie zrobimy ukłon w ich stronę)

@Paweł ... - myślę że czegoś nowego można się dowiedzieć zawsze chodź nie ukrywam że wszystko co powiemy można się dowiedzieć samemu jeśli poświęcimy na to odpowiednio dużo czasu - jak sam zauważyłeś cena jest przystępna dla każdego i warsztaty nie są nastawione na super zarobek ale na przekazanie wiedzy osobą które nie mają czasu na rozgryzanie pewnych mechanizmów działania lub/i są słabsze w tej tematyce a chciały by coś więcej zrobić niż tylko zapuścić durnego blasta na stronę

i co tu robic? ... zadnego softu nie potrzebuje - a to cos nowego ... nie wiem czy w ogole bedzie ... co do nagrywania tez nie wiesz czy nie wyjdzie, nawet straszac karami po srylion milionow nikomu nic nie udowodnisz. MaxRoy sprzedaje szkolenia DVD bez problemu i chetnie u nich bywam, bo wiem ze moge sobie ta wiedze potem powtorzyc. A jak na cos nie jade to zamawiam plytke. Milo, na temat i bez napiec.

search_auditor_500x80_bf.png

@Paweł - jak to co zrobić przyjść na szkolenie - chodź w sumie dla Ciebie to nie opłacalne po za kupie Donka trochę się mija z celem a OA chcesz sprzedać

jestem zainteresowany szkoleniem, jakis czas temu zakupilem program, niemniej skoro ma mnie ktos szkolic to czy moge prosic o jakies referencje. bo tak na prawde na pio nie ma zbyt pozytywnych opinii o kojotku, nie ma zadnych jego osiagniec poza jakis pseufo konkursem z 2005, ktory podobno robil ktos inny. chodzi mi o to by nie bylo to szkolenie na zasadzie jak wpisac teskt i kliknac start, ale bym sie czegos nauczyl odnosnie wspomnianej pandy i zebry, tylko niech uczy mnie ktos kto ma jakies doswiadczenie. czy moge prosic o podanie choc kilku trudniejszych stron ktore sa w topie - nawet jesli nie tu na forum publicznym to w prywatnej wiadomosci. bo mysle ze szkolenie z teorii kazdy przedszkolak moze robic, chodzi o praktyke, nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności