Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Jak korzystać z narzędzi SEO do obrony przed Pingwinem i Pandą

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Pawle - niestety muszę Cię zmartwić ale nikt nie dostaje rzadnych rzeczy odemnie za napisanie swojej opini o szkoleniu, gratisy jakie można dostać na szkoleniu (nie wiem o których pisali wcześniej uczestnicy) dotyczą np "konkursów" podczas szkolenia jakie się odbywają - jeśli tylko ktoś odważny i wejdzie w taki "konkurs"

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kojotek czy zaprosisz mnie na kolejne Twoje szkolenie, chciałbym je zrecenzować u siebie na blogu.

pozdrawiam

ja tam bym Ciebie nei zaprosił :P

@Koyotek:

"rzadnych" :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nieżle, nieżle :) "I to wcale nie prawda że dach przeciekał, tym bardziej ze wcale nie padało ... "

Rozumiem że za napisanie tych referencji został obiecany na szkoleniu bonus :) Taki "hłyt marketingowy" jak widać doskonale działa. Koyotek raz jeszcze słowa uznania, tylko jeszcze dodaj na następnej sesji żeby nie pisali jeden pod drugim i tak nie wyróżniali wypowiedzi ... Generalnie dobra szkoła i jak widać się sprawdza.

Rozumiem ze wolał byś opinie typu " szkolenie gó**o warte kojotek to ściemniacz" i wtedy twoje samopoczucie za nieuczestniczenie w szkoleniu poszło by w górę.

No przykre ze musisz być tak zawiedziony.

@strobet - wolałbym normalne opinie ...

Jak ktos pisze boldem (tak jak TY) jakie to za******e szkolenie bylo to od razu widze faceta przed szafą recytujacego formułki. Jak takich wypowiedzi jest kilka pod rząd to tym bardziej. To że Koyotek "prosi" o recenzje szkolenia na PIO nie świadczy o tym że nalezy to robić w takiej formie i tak nachalnie, bo raczej odnosi to przeciwny skutek.

search_auditor_500x80_bf.png

Ja uważam, że każde szkolenie, które powoduje iz user nie musi co chwilę zadawać pytania i wie, co w trawie piszczy i jak wykorzystać wiedzę co ja dostał według swoich umiejętności i tego nie spier...li - jest wartościowe.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Oczywiście ze kojotek prosił o opinie, i się nie dziwie, było to pierwsze szkolenie wiec wystawiłem opinie . Musisz wziąć pod uwagę ten fakt ze na szkolenie może się zapisać osoba która dopiero teraz zaczyna przygodę z seo i ta wiedza będzie na wagę złota a inaczej odbierze ta wiedzę stary wyżeracz seo. Ja myślę ze znam słabo SEO wiec wiedza mnie się przydała

Ja też byłem na szkoleniu, i powiem tak. Po pierwsze zdziwiłem się że kojotek puszcza w obieg wiedzę na temat tworzenia piramid za tak małą kasę.

Ktoś wyżej pisał aby kojotek, mniej zajmował się omawianiem tworzenia piramid na szkoleniu, a bardziej omawianiem filtrów.

A właśnie w tym tkwi sęk, że to te kojotowe piramidy przede wszystkim chronią stronę przed pandami, pingwinami, filtrami itp.

Chociaż osobiście uważam, że Kojotek w wielu kwestiach leje H2O oraz po jego "numerku" z kontem to w tym konkretnym przypadku tego szkolenia podoba mi się temat główny - wykorzystanie narzędzi jeżeli temat byłby "nauka white SEŁO" lub "kurs white seo" to uznałbym to za kolejny pic na wodę fotomontaż .

Ogólnie uwazam, że nie da sie szkolić z SEO tylko co najwyżej z wykorzystywania narzędzi w SEO , bo SEO to kompilacja "cwaniactwa", spostrzegtawczości, analizy, wyciągania wniosków, logiki i "kombinatorstwa" - tego sie nie nauczy to trzeba mieć "wrodzone" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...

zalety szkolenia:

- Pełny zakres tematów szkolenia został omówiony

...

Z pierwszego postu w temacie czytam:

]Spis tematów omawianych na warsztatach (kolejność przypadkowa):[/b]

Zagadnienia teoretyczne + przykłady w praktyce:

...

Zagadnienia praktyczne:

Obsługa oprogramowania OmniSPEED / OmniADD / OmniPING

Zaawansowana obsługa oprogramowania OmniSPEED / OmniADD / OmniPING

...

Jakie narzędzia będą omawiane:

- OmniSPEED / OmniADD (dodawarka)

- OmniPING (indeksacja wpisów poprzez pingowanie)

....

Teraz piszesz:

Na szkoleniu był omawiany omnispeed

omniadd nie ma takich funkcji jak OS.

Z tego co sie orientuję, to są to dwa zupełnie inne narzędzia przeznaczone na dwa zupełnie inne rynki. Na pewno byłeś na tym szkoleniu, któremu opinię wystawiłeś? ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

trzeba mieć "wrodzone" ;)

dlatego bardzo mi sie podobał tój wczorajszy post na fejsie i fota do tego :D bałem się polubić bo zona by się dowiedziała :P

Tu nie chodzi o słówka, tylko o to ile warta jest Twoja opinia na temat szkolenia.

Albo był omawiany pełny zakres szkolenia z 1 posta i napisałes prawdę, albo nie był i minąłeś sie z prawdą.

Mnie mało interesuje co masz i co Cie interesowało na szkoleniu. Dyskutujemy o Twojej opnii na temat szkolenia ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności