Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Jak korzystać z narzędzi SEO do obrony przed Pingwinem i Pandą

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

I po szkoleniu...

Co mogę powiedzieć ?

NIE ŻAŁUJĘ NAWET JEDEJ ZŁOTÓWKI ZA TO SZKOLENIE !!!

Szkolenie na konkretnych przykładach i dokładnie powiedziane CO zrobić aby...!

Piotr - wyluzowany! lecz bardzo fajnie prowadził szkolenie! Wciągał uczestników w rozmowę! Nawet ktoś załapał się na "BONUS" ;)

Artur - Kałasznikow! gada jak najęty.. dobrze, że można zadawać pytania po szkoleniu bo w tym słowotoku można się troszkę pogubić.

Dziwi mnie przedewszystkim jedno! Dlaczego za te pieniądze podzieliliście się tą wiedzą?

z minusów to jakość dzwięku... chwilami nie dało się zrozumieć co kto mówi..

To co mnie jeszcze zdziwiło, to zaangażowanie prowadzących... Myslałem, że będą chcieli to " odwalić " i....

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja uważam, że każde szkolenie, które powoduje iz user nie musi co chwilę zadawać pytania i wie, co w trawie piszczy i jak wykorzystać wiedzę co ja dostał według swoich umiejętności i tego nie spier...li - jest wartościowe.

Uważam, że te słowa, należy sobie wbić wycinakiem w kamieniu i położyć przed domem :)

bardzo lubię mądre wypowiedzi bez cukrowania, to jest jedna z nielicznych :)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Także jestem po szkoleniu które odbyło się dzisiaj. Podzielam zdanie 2-3 osób które wypowiedziały się pozytywnie wcześniej.

Śledząc temat o OSpeed można wyrobić sobie kiepskie zdanie o Piotrze, to szkolenie całkiem je zmieni i to w pozytywnym kierunku bo Piotr fajnie je prowadzi, zatrzymuje się i odpowiada na wszystkie pytania związane z tematem ale także często zdradza inne ciekawe rzeczy o których nie dowiedzie się na żadnym forum!!

Artur przeleciał jak strzała przez tematy które nam przedstawiał ale wszystko ładnie da się ogarnąć. Jak Artur myśli oraz rozwiązuje problemy tak samo szybko jak mówi to nie dziwie się że jest dobrym programistą - duże plusy!

Jeśli są jeszcze miejsca to warto się zapisać, polecam.

Ja jestem właśnie po dzisiejszym szkoleniu, uczciwie polecam. Poza tym:

Panie Beerbant zamiast marudzić na pozytywne opinie przełam się Pan, zakop dumę i poszukaj wolnego terminu. A potem uczciwa opinia, a nie takie narzekanie na opinie innych. Skoro się samemu nie było to się nie wie czy to szkolenie było tak za******e, że paru kolesi popadło w ekstazę i dostało dreszczy od tego co usłyszeli czy to ściema i to wszystko podły Kojotek xrumerem napieprza te opnie.

W ciągu pierwszych 15 minut było tam więcej wiedzy/konkretów niż we wszystkich postach przypisanych do konta "Beerbant" , które się na pio pojawiły kiedykolwiek ; )

"Nie wiem czy dobrze to rozumiem... Jest sobie mistrz Seo... Wie wszystko, wbija strony w topy jak chce, kiedy chce i na jakie tylko frazy chce... I sprzedaje swoją tajemną wiedzę za 250 zł..."

Jeśli tak zrozumiałeś to jesteś naiwny. Tam są rzeczy których nie ma na pio i na ogólnodostępnych forach ale te rzeczy są znane w pewnych kręgach osób i nawet jak to wiesz to nie wystarczy by tych kolesi pokonać bo oni takich rzeczy wiedzą wiele więcej.

Znamienne, że dla tych co opierali wiedzę tylko na czytaniu pio to szook i zmiana o 180 stopni punktu widzenia, no więc się jarają ; )

Ja też parę rzeczy się dowiedziałem lub przypomniałem i fajnie.

Panie Beerbant zamiast marudzić na pozytywne opinie przełam się Pan, zakop dumę i poszukaj wolnego terminu

Nie sądzę abym potrzebował bo nie jestem zainteresowany krótkotrwałymi fajerwerkami to raz, dwa nie bez kozery pisałem, że w SEO najważniejsza jest spostrzegawczość / logika i wyciąganie wniosków . Gdybyś te cechy posiadał to z pewnością zrozumiałbyś "co autor chciał powiedzieć" - dla jasności przeczytaj ze zrozumieniem moją pierwszą wypowiedź w tym topicu ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Oj boli boli co?

Nikogo nic nie boli. Każde szkolenie niesie za sobą elementy pozytywne i negatywne. W związku z tym wystarczy raz porządnie opisać powiedzieć co było inplus ewentualnie inminus. Wdawanie się w polemikę w tym względnie jest pozbawione sensu tym bardziej, że nawet nikt nie zdążył wdrożyć/zastososwać to co było wyłożone. Z doświadczenia wiem, że po skzoleniu "poczeba" 2-3-4 miechy na zrozumienie, przetestowanie i wdrożenie tego co mówił szkolący. A takie słodzenie jak tutaj się odpirdziela jest aż gorzkie.

Nie mam nic co do szkolenia Koyota bo na pewno pokazał to co mógł, wskazał to co mógł, obalił mity takie jakie mógł - natomiast Waszym zadaniem jest powiedzenie: tak było fajnie polecam i na tym koniec.

Też prowadzę szkolenia ale słodzenie na siłę Koyotkowi - jemu samemu jest na pewno niepotrzebne :)

Każdy szkolący pozycjoner ma inne podejście do zabawek, inne podejście do optymalizacji i inne podejscie wogóle do całego zagadnienia.

Dalsza polemika jest po prostu zbedna. Kto zrobi testy niech się w wątku pochwali, że mu się przydało.

A teraz ... sio z grabkami do piaskownicy i stawiać babeczki :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wczoraj bolało. Ale ząbek czosnku, herbatka i dziś już jest lepiej. Dzięki za zainteresowanie.

A już tak w temacie.

Nie ma co sie spinać.

Są ludzie zadowoleni i OK.

Opinie przypominają propagandę sukcesu rodem z PRL'u? Przypominają.

Czy są prawdziwe? Dla wystawiających pewnie tak. I dobrze.

Życie zweryfikuje wszystko i wszystkich, więc szklanki z herbatkami w górę lecimy do swoich zajęć.

:)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Polecam to szkolenie.

Dzięki niemu już wiem jak rozwalać trudne frazy.

Póki co przez to co się dowiedziałem

-wyrzuciłem połowę tego co wiedziałem o seo

-zredukowałem liczbę bezsensownych działań

i w końcu wiem co robić od A...Z

No i na starcie zaoszczędziłem bo przez szkolenie zrezygmowałem z bezsensownego zakupu softów które są nie potrzebne.

Tylko polecam aktywnie uczestniczyć w szkoleniu a nie siedzieć jak te boże krówki

Wtedy Kojotek mówi na na prawdę dużo jak się go ciągnie za język.

Polecam szkolenie szczególnie tym którzy dalej ze średnimi frazami mają problemy bo zwrot z tej akcji będzie szybki

Nie chciało mi się czytać dalej opinii bo właściwie mógłbym napisać to samo co @BlackLargo z tym, że z jedną rzeczą się nie zgodzę. A konkretnie z tym zaoszczędzeniem na softach. Każdy soft ma swoje dobre i złe strony, jeżeli nie przetestujesz wszystkich to się nie przekonasz.

Co do samego szkolenia to było ok, ponad 4h ale jakoś nie odczuwało się znudzenia czy jakiejś monotonii. Każdy temat był ważny i każdy jasno wyjaśniony. Niektóre sprawy były oczywiste (dla tych może bardziej zorientowanych), ale inne pozwalały w całkiem inny sposób spojrzeć na to wszystko. Teraz pozostaje tylko wziąć się do roboty i czekać na efekty, bo to one będą na pewno wyznacznikiem tego czego można było się nauczyć. Jeżeli tych efektów nie będzie to myślę, że Piotr na pewno chętnie będzie chciał pomóc i doradzi gdzie ewentualnie był błąd.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Kilka uwag ode mnie:

- słaba jakoś dźwięku, chwilami ciężko było zrozumieć o czym mowa

- brak zaplanowanej przerwy np. w połowie, po 4h pęcherz był na granicy ;)

- niektóre przykłady rysowane były na poczekaniu - można takie rzeczy przygotować wcześniej i nie tracić czasu na szkoleniu

+ zagadnienia omawiane na konkretnych przykładach

+ tolerancja dla osób, które miały braki w wiedzy - niepodobne to do Piotra ale potrafił cierpliwie wytłumaczyć niektóre tematy "łopatycznie"

+ prowadzący przed przejściem do kolejnych zagadnień upewniał się czy wszyscy na pewno poczuli bluesa

+ konkretne informacje bez zbędnego gadania

Co do jakości przekazanej wiedzy - czas pokaże. Przetestuję to będę mógł coś więcej napisać.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności