Skocz do zawartości

Zajarz

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, mogę złożyć doniesienie o popełnieniu przestepstwa.

Wszędzie jest tylko informacja o usuwaniu..

jednak w regulaminie nie ma wzmianki, o odpowiedzialności karnej ;)

a już myślałem, że pan, to osoba, u której kiedyś zdobyłem certyfikat, to samo imię i nazwisko

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Heh nie mogę :D Dobry dowcip, ale zastanawia mnie jedna sprawa, po co Ci ten katalog? Masz tylko ten jeden? Ile stron nim już wypozycjonowałeś?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Panie Cybercośtam... Czy ja dobrze to rozumiem... Masz super katalog... Ja dodaję stronę... A potem zgłaszasz doniesienie o popełnieniu przestępstwa ... hahaha :D

Chyba z ch... na łby się pozamieniałeś...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Słuchaj MaxPan , nie wiem jaki masz w tym interes ale ja, kończę rozmowę. Stronniczość, świadczy o tym, że uważacie że to jest ok.

Za kalwiaturą moc, a w życiu?

Ja napisałem wyraźnie, że dodanie wpisu nikomu niczym nie grozi bo jest to zwykły katalog, a spamerzy, żyją z mojej pracy, więc są posozytami, i jak napisałem wejdzie ustawa zobaczymy.

Jeśli zrobiłem bład wyjaśniając sprawę na tym forum, co świadczy o mojej uczciwości i moralności to sory.

Mądry zrozumie, a ...

Słuchaj MaxPan , nie wiem jaki masz w tym interes

napisałem od razu żądny.

Obecnie ten temat już w Google na TOP6, warto było?

Robert - nasz kolega, zrobił dobry skrypt katalogu, a co ty robisz z tym skryptem twoja sprawa ale nie mieszaj do tego moralności bo to i śmiesznie już nie jest.

możesz sprawdzić jestem otwarty na propozycje...

@cyberskin, po czym poznajesz, że ktoś dodał wpis np. Seobohaterem a kto "ręcznie"? Pytam z ciekawości, nie uprzedzony żeby było jasne.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Boże...sądy, prokuratury za dodanie wpisu do katalogu. Ciekawe który prokurator będzie się w coś takiego bawił. Jak masz problem ze spamem to może zabezpiecz lepiej swój katalog. I przestań straszyć sądami bo przez takie sprawy ktoś kto rzeczywiście ma problem musi czekać na rozprawy miesiącami.

Oczywiście, mogę złożyć doniesienie o popełnieniu przestepstwa.

zastraszanie i grożenie za pomoca elektronicznych środków przekazu. KK się kłania.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Słuchaj MaxPan , nie wiem jaki masz w tym interes ale ja, kończę rozmowę. Stronniczość, świadczy o tym, że uważacie że to jest ok.

Ja napisałem wyraźnie, że dodanie wpisu nikomu niczym nie grozi bo jest to zwykły katalog, a spamerzy, żyją z mojej pracy, więc są posozytami, i jak napisałem wejdzie ustawa zobaczymy.

Jeśli zrobiłem bład wyjaśniając sprawę na tym forum, co świadczy o mojej uczciwości i moralności to sory.

Mądry zrozumie, a ...

Czy czasem Michał T. nie jest w to zamieszany?

Kiedyś moderowałem kilkanaście katów i syf jaki dodajecie czasami to głowa mała. Pomimo wielokrotnych próśb żeby dać sobie z tym spokój zero reakcji. Jedyne wyjście to minimalna opłata.

Chłopaka całkowicie rozumiem, chce za free prowadzić sobie katalog, prosi, grozi a Wy szydzicie... Dla Was to może śmieszne ale prędzej czy później ktoś któregoś z Was nauczy rozumu. Jeśli szły prośby o zaprzestanie tego typu działania to jest podstawka i wystarczy trochę kasy na początek i samozaparcia - można zrobić komuś kuku (np. logi z serwera w momencie odpalania automatów i spadek wydajności strony). Ja wiem, że to śmiech jest w naszym pięknym kraju, po prostu ludzie to olewają, nie chcą bawić się w sądy itp.

Ujmuję się za chłopakiem, wiem, że jego postawa jest trochę naiwna ale jeszcze się nauczy. Dziwię się dorosłym (tak przypuszczam) ludziom, że robią sobie jaja z poważnych rzeczy. Jeśli zajeżdżacie komuś serwer (jest to proste do udowodnienia) i pomimo próśb notorycznie to powtarzacie to paragraf się znajdzie. Kwestia znalezienia prawnika i zainwestowania środków i czasu.

P.S. Wklejanie prywatnej korespondecji (przecież widać, że to nie jest jakiś dzieciak tylko człowiek poważnie do problemu podszedł i grzecznie przedstawił swoje stanowisko w wiadomości) to zwykłe sk........... szanowny Zgredzie, niby taki oblatany jesteś a podstawowe zasady netykiety łamiesz.

Sorry, ale się wkurzyłem, ten jajcarski dla Was wątek przypomniał mi o moich bojach i w końcu o poddaniu się.

Prawa spamowej dzungli sa jasne - nie podasz do sadu 1000 firm ktore dodaly wpis do katalogu. Zabezpieczasz katalog przed spamem i moze byc darmowy - czemu nie. I tym masz mniej pracy i spamerzy ;)

W htaccess mozna wyciac i dodawarki i automatyczne query, albo uzyc dowolnego innego sposobu na zabronienie dostepu. Wpis do regulaminu nie jest prawem zeby bylo jasne. To ze ktos sobie napisze ze dodanie wpisu do jego katalogu wiaze sie z odpowiedzialnosci karna, nie jest prawem. Jedyne co wlasciciel katalogu moze zrobic to zalozyc sprawe cywilna i tylko taka. Zaden prokurator sie tym nie zajmie. Skladanie doniesien o popelnieniu przestepstwa dodaniem wpisu do katalogu moze sie skonczyc grzywna dla osoby ktora sklada taki wniosek.

Takze nieco realnosci ... w tym wirtualnym swiecie.

EDIT: zajrzalem do tego "regulaminu"

pierwsza linijka ..

UNIKALNY, tzn: innego takiego nie ma i nie będzie można znaleźć w przyszłości w internecie.

jak to skomentowac nie wiem ;) Prokurator bedzie mial ciezkie zadanie ...

search_auditor_500x80_bf.png

radoslaw pisałem jemu że chyba jako pierwszy z PIO postawilem ten skrypt jako katalog, RoKi jeszcze nie był wtedy na PIO ( ja jemu podrzuciłem pomysł zarejestrować się i pokazać skrypt), w jednym katalogu od maja miałem 3800 wpisów do moderacji :D I nic mi się nie stało, wymoderowalem, nie pisałem, nie straszyłem nikogo, a katalogów na tym skrypcie mam 6 szt, wiec pracy było sporo większość wpisów to MFA finansowe (wszytko kosz), Wiec dla mnie jego płakanie, straszenie odpowiedzialnością karna są śmieszne jeszcze z jednego powodu, zobacz linki do tego katalogu, ciekawo czy do qlwebow, donmini, tez dodawał ręcznie...

p. uprzedzając pytania a poco mi katalogi :D odpowiem myślę że za parę lat( tak chyba z 5) dobre, stare, płatne tak po 25 zł za wpis, katalogi będą mieć racje bytu :D (takie mam przekonania obserwując dobre zagraniczne katalogi). Ale to tylko hipoteza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności