Skocz do zawartości

Zajarz

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze to ja nie mam pretensji o te całe automaty, sam z nich korzystam... Po prostu dziwię się, że robicie jaja z chłopaka, pewnie jeszcze idealisty, który myśli, że na czystym otwartym skrypcie jak ładnie poprosi to sobie codziennie wymoderuje 3-4 stronki, połowę odrzuci i będzie lux. Znajdzie czas na poprawienie ortografii, tytułu itp. Niestety tak nie ma i wchodząc w admina zapewne widzi 20-30 bezsensownych opisów...

Napiszecie, w czym problem to odrzucić masowo i po kłopocie. Nie tak prosto. Jakiś gówniarz obsmarował mnie z imienia i nazwiska jako oszusta, zapewne z racji odrzucenia strony, po walkach z o2 o usunięciu tych wpisów (po tygodniu wypływały z jakiegoś ich śmiesznego archiwum) dałem sobie spokój i za free oddałem katy. Najśmieszniejsze było to, że niby miałem robić wałki na wpisach po 50 groszy (minimalna stawka antyspamowa)...

@MaxPan

Racja, zagraniczne tak i tam po $19,9 są zgłoszenia, więc nie rozumiem... Co prawda pr 5 i w górę (nie wiem czy realny, pewnie na ludzi działa) ale płacić taką kasę za rozpatrzenie błyskawiczne to jest niezły interes.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Określę to tak.

Spamerzy wtargneli na mój teren, weszli do mnie nie pytając o zasady, reguły. Poczym sciągneli mnie tu bu upokorzyć na swoim terenie.

To jest mój ostatni post tutaj.

napisze tylko, że prokurator nie ukara nikogo, bo prokurator dostanie jasne dowody. Nikt nikogo nie poddaje do sądu bez jasnych dowodów, a tym bardziej jeśli sam winny pisze: cytuje:

"Witam, strony dodajemy ręcznie programem seolight, a pana katalog jest w tej bazie. Już go usunęliśmy z bazy i nie będziemy dodawać stron naszych klientów do pana wspaniałego katalogu.

Radziłbym się też powstrzymać z tego typu meilami bo szczerze mówiąc to zwykła dziecinada. Efekt jaki pan osiągnie poprzez takie działania może być odwrotny od zamierzonego. Gdyby pana działania doprowadziły do jakiegoś bana strony moi klienci samodzielnie pozakładają panu sprawy. Radzę to sobie solidnie przemyśleć."

Sprawy klientów tego Pana, sporo by mi pomogły w sprawie przeciwko temu Panu.

Jeśli chodzi o prokuratora to po pierwsze, złożenie doniesienia o przestępstwie jest tylko częścią wstępną pozwu cywilnego.

Zachowanie osób, które uczyniły z mojego działania, niepochwalaną interwencje, może tylko wskazywać na wpsółpracę, lub akceptacje zachowań tego typu. Co mam nadzieję zemści się w przyszłosci.

Ja mam ważniejsze przedsięwzięcia niż katalog czy to forum i żyjące tu skrzaty od pozycjonowania, których życie kończy się na powyższej krytyce.

Więc nie ustosunkuję się już więcej do żadnej wypowiedzi. Możecie sobie cisnąć ile chcecie. Mój katalog i tak będzie działał na okreslonych przeze mnie zasadach i będzie pomagał tym, którzy czytają regulaminy i chcą żeby ich strona miało porządny, sprawdzony odnośnik.

Tak, tak Zgredzie vel gonz0 łatwo jest pouczać innych zamiast samemu się uderzyć w pierś:

Podkreślę to co napisał "rex". Strona narusza prawa autorskie i jako taka jest po prostu nic nie wnoszącą witryną w sieci. Stąd tez odsuniecie daleko w pozycjach i nigdy nie wróci.

Zmień branżę.

Zachowanie karygodne, a ty masz jeszcze czelność wyśmiewać właściciela katalogu.

@cyberskin zostaw tworzenie katalogów innym, tracisz czas, nerwy i jeszcze się ośmieszasz. Nie jeden ma tutaj katalog i nie jeden już usunął setki spamów bez słowa więc ...

nihil fit sine causa

To jest kolejny dowód, i jednocześnie powód dla którego należy zwalczać spamerów z automatami.

odpowiedź na niezakceptowany wpis w którym wyrażnie właścicielka konta email informuje o posłużeniu się jej adresem email.

"Szanowni Państwo,

informuję, że nigdy nie korzystałam z Państwa portalu, dzisiaj stronę odwiedziłam pierwszy raz. Piszę do państwa ponieważ otrzymuję na moją pocztę informacje, że rzekomo zamieszczam jakieś wpisy.

Informuję, że to pomyłka, ja nigdy nie dokonywałam i nie dokonuję żadnych wpisów na państwa stronach.

Osoba, która zamieszcza wpisy na państwa portalu podpisując się moim adresem e-mail robi to bezprawnie. Jeśli macie państwo taką możliwość proszę o zablokowanie tego procederu.

z poważaniem

właścicielka konta e-mailowego xxx@xxx

Bez komentarza.

@cyberskin ile jeszcze tych ostatnich postów napiszesz? To co napisałeś przed chwilą to na pewno była pomyłka więc nie mam pojęcia po co w ogóle o tym piszesz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To jest kolejny dowód, i jednocześnie powód dla którego należy zwalczać spamerów z automatami.

a swój katalog linkowałeś do qlwebów i donmini, seokatalogow ręcznie? tak pytam z ciekawości...A tak dla twoje edukacji do katalogów na tym skrypcie nie dodaje na razie żaden automat.

Nazywanie ludzi spamerami tez ciekawa kwestia, ale nie chce mi się ja rozwijać... bo niema pojęcia co do jest spamer i spamowanie...

nie mam pojęcia po co w ogóle o tym piszesz.

podnosi ten topik w wynikach wyszukiwarki :D

Tak, tak Zgredzie vel gonz0 łatwo jest pouczać innych zamiast samemu się uderzyć w pierś:

Podkreślę to co napisał "rex". Strona narusza prawa autorskie i jako taka jest po prostu nic nie wnoszącą witryną w sieci. Stąd tez odsuniecie daleko w pozycjach i nigdy nie wróci.

Zmień branżę.

Zachowanie karygodne, a ty masz jeszcze czelność wyśmiewać właściciela katalogu.

nie widzę powodów dla których miałbym się uderzać w cokolwiek.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Spamerzy wtargneli na mój teren

Oj kolego uważaj żeby naprawdę nie wtargnęli - taka koleżeńska rada.

Każdy z tego forum ma jakieś katalogi i każdy męczy się z moderacją, ale taki Twój wybór. Trzeba było sobie zamkniętego precla postawić :)

On nie chce zrozumieć ze nikt jemu złe nie życzę, przynajmniej ja. Ale ściągnie ludzi co nie potrafią prawidłowo dodać wpis, nazywanie ich spamerami, pisanie coś o mitycznych automatach, kiedy to się robi w tym skrypcie w inny sposób.... po prostu dyskredytuje jego katalog o oczach potencjalnych klientów ( użytkowników). Nie każdy jest alfa i omega, a zwykły Kowalski nie chce zostać wyzwany od spamerów, straszony prokuratura i policja za to ze nie dokładnie przeczytał coś tam na jego stronie. To jest oczywiste.

Brak podstawowej wiedzy w zakresie internetu i prawa, to wszytko na razie bawi. Ale może trafić na kogoś kto nie odpuści takie oskarżenia... Młody chyba jest jeszcze dla tego tak się zachowuje i nie rozumie że w tym momencie bardzo szkodzi swojemu katalogowi i całości wizerunku firmy która reprezentuje.

Spamerzy wtargneli na mój teren, weszli do mnie nie pytając o zasady, reguły. Poczym sciągneli mnie tu bu upokorzyć na swoim terenie.

To normalnie straszne co piszesz... :D

Łącze się z Tobą w bólu...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności