Skocz do zawartości

Strona weszła na 1 pozycje i wypadła z indeksu, i tak w kółko.

Kaene

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką sytuację, pozycjonuję pewną stronę od około 3 miesięcy, jedno z haseł kluczowych średnio trudne udało mi się wbić do 10 gdzie strona stało przez około miesiąca, kontynuowałem linkowanie i dodatkowo zoptymalizowałem stronę pod tą frazę po następnych trzech tygodniach strona była 6, po tygodniu weszła na pierwszą pozycję czyli wczoraj. I sprawdzając kilkakrotnie pozycje w ciągu dnia - albo strona jest na 1 pozycji, albo całkiem wypada z serpów, na 24 dopiero jest podstrona w tej domenie. Czy to normalne i pozycja musi się ustatkować? Ale dlaczego w takim razie takie skoki, że raz jest raz jej nie ma. Czy ktoś ma jakieś podejrzenie o co może chodzić?

Sprawdzane seo stat mini, i free monitor for google a także w przeglądarce (niezalogowany użytkownik) wszystkie programy potwierdzają kilkakrotne zmiany wyników w ciągu dnia.

Głównie linki w komentarzach na stronach tematyczych, linki z 3 zaplecz tematycznych, najlepsze katalogi (ok.20), trochę kupionych linków przez pro link, linki z for. Generalnie czysty white hat.

Joker.gif

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

@Kaene

Powody skoków mogą być różne. Kiepskie linkowanie (przede wszystkim bardzo nieprzemyślane), może twoja optymalizacja jest dyskusyjna itp.

Póki co wygląda to na normalne skoki, poza tym Google znowu aktualizuje Pandę, może podadzą komunikat o wdrożeniu w PL po jakimś czasie.

Daj znać jak będzie później.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności