Skocz do zawartości

Bigg.pl

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@harley bezwartościowy pod względem SEO!? Czy ty wiesz w ogóle, czym jest SEO?

Katalog jest zgodny z regulaminem, wszyscy chwalą, bo zgreed sobie na to zasłużył i każdy wie, iż katalog nabierze mocy. Komu jak komu, ale zgredowi w tej kwestii można zaufać. Poza tym katalog wyróżnia się na tle innych, zdecydowanie skórką, nie widzę powodu, by nie chwalić.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

chyba wieciej od ciebie

https://www.google.p...JCaKM0wXrrIHIAQ

ile masz stron w indeksie?????????????????

naucz sie kolego czytac, pozniej pisz takie bzdury. ten katalog na obecna chwile nie ma zaindeksowanego zadnego wpisu - wiec jest BEZWARTOSCIOWY, dopoki nie bedzie porzadnie podlinkowany i nie zaczna sie wpisy indeksowac. nie twierdze ze katalogi zgreda sa zle, badz ze nie beda kiedys dobre, ale na obecna chwile falstart. ktos inny by jak dodal, to bylby lament ze nic w indeksie nie ma....

ale oczywiscie zgodnie z moda wchodzenia zgredowi w du*e, powinienem napisac, o super, kolejny seo cud zgreda, jednak polskie seo nie zdechnie! hurra!

ps. skorka sie niczym nie wyroznia, kiedys silver zaprezentowal niemal indentyczna, rowniez katalog budowlany.

ps2. na szybko ahrefs i majestic, imo szalu nie ma w BL

pozycjonowanie - interwencja

każdy ma prawo zabrać głos - dzięki harley - przypomnę się w odpowiednim czasie. bo co jak co ale linków nie sprawdziłeś :P

edit: na razie nie jest indeksowany więc nie dopalajcie wpisów.

.

czytaj ze zrozumieniem to ułatwi ci leczenie wątroby,.

ale oczywiscie zgodnie z moda wchodzenia zgredowi w du*e,

nie wszyscy się zmieszczą nie mam tak pojemnej - ale powiem to po środowej gastroskopii czy od strony gardła da się wejść.

;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wpisy mają mi pomóc w ogarnięciu sposobu indeksacji oraz obrobić wygląd i detale. Stąd taki a nie inny wpis na PiO.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Najgorsze jest to, że NAM wmawia wstrętne zgredzisko :D, że katalogi, to zło, a sam stawia nowe!!! Domagam się Komisji Śledczej w tej sprawie!!! :D

aaaaa, bo bym zapomniał, fajna skórka, może kiedyś jak będę zdolniejszy lub tylko bogatszy, to też sobie taką zrobię lub zamówię :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

@max: pisałem o tym ale widac nie umieć czytać ;)

kody nadal sa dostępne ...

Zgred nie działają, sprawdziłem :D

Ja tez sprawdziłem - działają. Pisane wielkimi literami. przed chwilą dodałem dwie strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności