Skocz do zawartości

Bigg.pl

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myślę że to chodzi o Ciebie zgred:P po prostu mają Cię za guru :P a ja nie wiem czemu bo nie jestem tutaj na forum od 2005 roku :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Paweł, w regulaminie chyba musisz zrobić małą poprawkę ;)

www.bigg.pl jest katalogiem stron internetowych czyli zbiorem odnośników (linków) oraz informacji na temat polskich stron internetowych z zakresu Edukacji.

Kto robił skórkę do tego katalogu? Czy możesz kogoś polecić na PW.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Ogólnie jeszcze sporo to poprawki w katalogu:

i to gada człowiek co zostawił w panelu administracyjnym swojego katalogu admin:admin. i jeszcze teksty o podlinkowaniu wpisów. Litości... nie ucz uczonego jeść chleba pieczonego, to taka rada...

A w czasach jak Zgred stawił pierwsze swoje katalogi to ty chodziłeś pod stołem na piechotę, wiec przydało by się trocha szacunku, Panie niedoszły inżynierze SEO. EOT

Ogólnie jeszcze sporo to poprawki w katalogu:

i to gada człowiek co zostawił w panelu administracyjnym swojego katalogu admin:admin. i jeszcze teksty o podlinkowaniu wpisów. Litości... nie ucz uczonego jeść chleba pieczonego, to taka rada...

A w czasach jak Zgred stawił pierwsze swoje katalogi to ty chodziłeś pod stolę na piechotę, wiec przydało by się trocha szacunku, Panie niedoszły inżynierze SEO. EOT

O boże i co myślisz że ten post mnie czymś uraził ?To jest konto zwykłego użytkownika i nie jest one żadną luką w systemie katalogu czy bazie . Szacunek mam, tylko widzę dużo rażących błędów w katalogu, zarówno stylistycznych jak i językowych, dlatego napisałem swoją uwagę. Tyle na ten temat dziękuje :)

O boże i co myślisz że ten post mnie czymś uraził ?

założeniem nie było obrażanie, przymówienie do rozumu.

Pozostawienie tego konta niczemu nie świadczy, zwłaszcza że nie jest to żadna luka pod katem bezpieczeństwa

tak pozostawienie panelu administracyjnego katalogu z loginem admin i hasłem admin to wcale nie jest luka w bezpieczeństwie... nie pogrążaj się dalej. Nie robimy bałaganu w temacie Pawła katalogu, niema co dyskutować.

p.s i nie edytuj wcześniejsze posty, bo to śmieszne, to co napisałeś jest w cytatach...

O boże i co myślisz że ten post mnie czymś uraził ?

założeniem nie było obrażanie, przymówienie do rozumu.

Pozostawienie tego konta niczemu nie świadczy, zwłaszcza że nie jest to żadna luka pod katem bezpieczeństwa

tak pozostawienie panelu administracyjnego katalogu z loginem admin i hasłem admin to wcale nie jest luka w bezpieczeństwie... nie pogrążaj się dalej. Nie robimy bałaganu w temacie Pawła katalogu, nie co dyskutować.

p.s i nie edytuj wcześniejsze posty, bo to śmieszne, to co napisałeś jest w cytatach...

Dobrze w takim razie uzasadnij mi jaki ma wpływ na bezpieczeństwo konto użytkownika o nazwie admin z uprawnieniami zwykłego użytkownika " jedynie z możliwością dodawania wpisów" w dodatku po zatwierdzeniu ich przez administratora?Słucham...

Słucham...
Takie teksty to możesz rzucać do matki ale nie do mnie, pomijając fakt ze jesteś w wieku mojej córki

To było konto admina, nie odwracaj kota ogonem. Koniec dyskusji, dodałem ciebie do ignorowanych

Nie było kontem admina... lepiej ty się nie pogrążaj bo mówisz bzdury. Panel administracyjny ma każdy użytkownik z ograniczonymi uprawnieniami. A że jakiś użytkownik założył sobie konto admin admin to już jego problem jak ktoś mu zedytuje wpis. To sprawa użytkowników aby zadbać o własne bezpieczeństwo wpisów poprzez nadanie "unikalnego hasła" a nie standardowych haseł łatwych do odgadnięcia.

Ja myślę że to chodzi o Ciebie zgred:P po prostu mają Cię za guru :P a ja nie wiem czemu bo nie jestem tutaj na forum od 2005 roku :)

ja też nie wiem a tak dla ścisłości to forum czytałem na długo przed rejestracją i nawet jest (chyba) stare konto - musieli by admini przejrzeć to pod kątem adresu email...

@PL-mann: no tak - copy&paste poszło :D

skórka ? themeforest rulez ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred a co do podlikowania wpisu to chodziło mi oto iż jak przechodzisz do szczegółów wpisu i chcesz skopiować link do wpisu aby go podlinkować to po zaznaczeniu okienku z kodem ten kod znika. I np nagłówek H3 ma pogrubioną literę "ę" w tekście:

Podlinkuj stronę

To efekt takiej czcionki nie poradzę na to. Poza tym Mnie się takie "ogonkowanie" podoba - jest wirusówka - jest dyskusja :D

NIe podlinkuję.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

NIe podlinkuję.

Czego nie podlinkujesz:P ? Zobacz sobie okienko z kodem u Ciebie w katalogu gdy chcesz skopiować "kod" do podlinkowania wpisu gdy najedziesz na niego myszką

jest dla leniwych ... zostanie usunięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności