Skocz do zawartości

Precel z linkami bez anchorów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy nie postawić precla tematycznego (biznes, firma, startupy, prezentacja swojej firmy itp) gdzie linki nie będą anchorami, po prostu adres strony czy podstrony.

Byliby chętni do dodawania?

Byliby chętni do dodawania?

Będą chętni.

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Linki bardziej naturalne, brak anchorów sugeruje że strona robiona dla użytkownika nie google, ruch, reklama itp

Ogólnie ja widzę w takich preclach duży potencjał i dziwi mnie że takowych w sieci nie ma.

Nie rozumiem sensu takiego rozwiązania.

Chodzi zapewne o zróżnicowanie linków, którego google bardzo ostatnio się domaga.

Chętni będą, ale pod warunkiem, że precelek będzie miał już swoją wartość. Obecnie ciężko znaleźć osoby do pisania "normalnych", ale unikalnych artykułów do blogów...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ja nie mam absolutnie nic przeciwko linkom bez anchorów, ale nie w preclu!!! Na forum w ciągu ostatnich lat było już mnóstwo ciekawych projektów, np. WebBest.eu - wysil się i zrób coś w tym stylu, bardziej oryginalnego, a chętnych będzie więcej niż jesteś w stanie sobie wyobrazić. Ale nie zwykły precel, i to jeszcze bez anchorów!

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Webbest to katalog nie precel i jest nietematyczny. Ja pytałem o coś zupełnie innego. Jest kilka głosów za i jeden przeciw. Proszę o kolejne opinie.

Co do linkowania precla, linków będzie niewiele (kupione) ale z wartościowych stron z dużym trustrank.

Mój głos nie jest przeciw!!! Każdy link jest cenny i chętnie swój wpis dodam, pragnę jedynie zmobilizować Ciebie i innych do tworzenia jak najbardziej kreatywnych i nieszablonowych projektów, które umiejętnie i oryginalnie połączyłyby ze sobą wymagania pozycjonerów i przyjazność dla użytkowników z oczekiwaniami Google'a. ;) Samo słowo precel kojarzy mi się w tym przypadku negatywnie, dlatego czekam na coś lepszego i naprawdę wyjątkowego! :)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

W sumie jestem ZA. Ostatnio natknąłem się na kilka ciekawych tekstów pisanych/moderowanych niekoniecznie przez osoby związane z SEO z linkami bez anchorów. I że przypadkiem miałem też dostęp do statystyk strony i zauważyłem wzrosty (bez innych działań w dłuższym okresie czasu). Jestem ciekaw projektu. Choć jak by nie patrzeć anchor był zawarty w treści linka.

• 4 tygodnie później...

Strona powstała Moja pierwsza, nie licząc presell page i katalogu.

W zasadzie to wyszedł dość fajny portal biznesowy i jeszcze muszę przemyśleć na jakiej zasadzie go udostępnię. Obawiam się też że to będą wymagania zbyt surowe i firmom nie będzie się chciało z niego korzystać.

Proszę też o porady.

Czy dodać do niej katalog firm, czy utworzyć dział o nazwie Twój biznes w którym będzie można umieszczać wpisy z informacjami o własnej działalności gospodarczej. Krótka historia powstania firmy, czym się zajmuje i oczywiście kontakt.

Linki dofollow bez anchora czy z anchorem ale nofollow?

Linki w treści artykułu czy pod nim w informacjach o autorze?

Będę też wymagał aby login był imieniem i nazwiskiem.

Zbyt surowo chyba, jak myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności