Skocz do zawartości

Hosting ze 100GB transferku i z 800MB dysk.

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

O stabilny hosting w USA z dobrym Supportem jest tak samo trudno jak w Polsce. I wiadomo - jak coś porządnego - to trzeba zapłacić.

Z tych, które mają dobre opinie (także na webhostingtalk) i też tych które osobiście sprawdziłem mogę polecić www.jodohost.com i www.hostgator.com, jeśli chodzi o pakiet to sam musisz sobie decydować, są tam zwykłe linuxowe hostingi, resellery, dedyki itd.

W tej chwili siedzę na jodohost.com, i nic złego nie powiem na nich.

Jeszcze nie zanotowałem downtime nawet na sekundę (przez prawie rok), bardzo stabilny, szybki, ftp najpewniejsze jakie dotychczas widziałem, a support to wręcz bajka. No i bardzo wygodny H-SPHERE Cpanel. Jak strony biegają to w stopce możesz (nie musisz) sprawdzić.

I za żadne skarby nie ufaj firmom, które za $10 na m-c dają np. 500GB transferu, bo i takie firmy są.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności