Skocz do zawartości

Bezczelny spam na maila od PiO :)

tomek_25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To może niech w polu nadawcy będzie zleceniodawca ? Gdzieś na dole maila może być info, ze to wyszło z PIO.

Wypadało by rozgraniczyć reklamę od renomy (jeśli jeszcze ją posiada) PIO....

Widzę mail z PIO i staram się go traktować poważnie, a tu "Witaj forumowiczu," i dalej syf nad syfy.

To przesłanie kieruje bezpośrednio do mnie PIO a nie reklamodawca.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ostatnio mi pewna osoba z forum wysyła taki mailing, także widzę kolejne szkolenia na skype :D

"

Witam serdecznie

Miło mi powiadomić że po wakacyjnej przerwie przyszedł czas na to żeby trochę opisać nowych technik z pozycjonowania i BHS na blogu optymalizacja.edu.pl i tak właśnie ukazały się nowe artykuły poświęcone kilku zagadnieniom

1 – Jak wstawić linka dofolow w komentarzach na Wordpress lub w samym artykule jeśli blog pozwala na linki tylko nofollow (przydatne info dla osób korzystających z SB)

Adres: optymalizacja.edu.pl/techniki-black-seo-cz-1

2 – Warsztaty SEO poświęcone tematowi zmian w Google przy wykorzystaniu narzędzi do pozycjonowania (automatów/dodawarek). Głównym celem warsztatów jest pokazanie jak dobrze wykorzystywać takie narzędzia i zrozumienie zasad SEO które decydują o poprawnym konfigurowaniu oprogramowania. Cena takich warsztatów to zaledwie od 250 zł (decyduje data rejestracji i opłacenia warsztatów) + darmowe oprogramowanie Omni do wyboru np. OmniSPEED o wartości 200 USD!

Adres: optymalizacja.edu.pl/warszaty-seo

3 – Techniki skutecznego indeksowania stron na których pozyskaliśmy linka. Nie sztuką jest pozyskać linka do strony jednak jeśli taki link nie zostanie zaindeksowany przez Google jego wartość dla strony docelowej jest dosłownie zerowa – co zrobić żeby to zmienić ?

Adres: optymalizacja.edu.pl/skuteczna-indeksacja-linkow

4 – Wikibot by Extreme jest programem który pozyskuje linki z znanego skryptu Wiki

Adres: optymalizacja.edu.pl/wikibot-by-extreme

Zapraszam serdecznie wszystkich do odwiedzenie bloga i zapoznania się z najnowszymi artykułami – zgodnie z planem będą się tam pojawiać nowe artykuły przynajmniej raz w tyg.

Z wyrazami szacunku

Piotr Kiper"

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

A u mnie wszystkie takie maile lądują w koszu, jak będę chciał jakiś soft to sam sobie poszukam.

Co do samego faktu otrzymywania maili to rejestrując się wyrażamy zgodę na otryzmywanie takich maili i w każdym mailu jest infoi:

chcesz się wypisać szczegóły poniżej

Jeśli nie chcesz otrzymywaćwiadomości od administratorów proszę wykonaj następujące kroki:

W Panelu kontrolnym wejdź doustawień konta email i upewnij się,

że pole 'Wysyłaj mi informacje administratora' jest odznaczone, zatwierdź ustawienia email.

więc każdy może z tego zrezygnować.

pl.468x60v2_55508bc3e14e8.gif

Moim zdaniem proszek Vizir nie dopiera do idealnej bieli. A przecież tak "mówią" w reklamie.

Proponuję napisać petycję na wszystkich forach dotyczących prania aby uświadomić biednych userów.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie odpisywalem bo jestem na wyjezdzie.

Co do mailingu, to wytlumaczenie jest w szkoleniu, ktorego temat zalozylem przed wyslaniem mailingu:

https://www.forum.opt...site-managerem/

Na MM mozna tworzyc strony zgodne z wytycznymi Google i dla wersji Basic jest to główna grupa docelowa. Jeśli chodzi o wersje Standard to juz tutaj malo kto bedzie sie bawil w wytyczne.

I dokladnie to napisalem w temacie o warsztatach przed wyslaniem mailingu. Mysle ze 99% osob, ktore sie tutaj wypowiadaja nie naleza do grupy docelowej wersji Basic.

Na MM (tak jak na kadym cmsie) mozna tworzyc zaplecze zgodne z wytycznymi i jak przychodzi do mnie przyslowiowy Pan Stasiu, ktory ma jedna strone firmowa, nie chce ryzykowac to proponuje mu takie zaplecze.

I jeszcze jedno, zeby nie bylo ze pisalem tam ogolnie o MM, a teraz zawezam do wersji Basic - na wersji Standard tez mozna tworzyc masowo strony zgodnie z wytycznymi, wystarczy uzyc importu tekstow z xml, a unikalny content to główna z wytycznych.

Takze podsumowujac - mozna dzieki MM o wiele szybciej tworzyc zaplecze zgodne z wytycznymi.

Niedlugo w gazecie Mensis.pl artykul o tym.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności