Skocz do zawartości

[SPAM] Realizacja marzeń

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Spam przekracza już wszelkie pojęcia - o ile nie przepadam, za wszelkimi spamami z cyklu pomoc dla chorych / bezdomnych / zwierząt itd.

To ten w którym 2 osób pracuje zarabia i jeszcze chce "wyciągnąć" kasę od innych - to jest już masakra. Zaraz ja zacznę spamować ludzi, że mam auto tylko za 50tys. (i dużo i mało) a marzy mi się takie za 500 tys... .zresztą sami przeczytajcie:

Szanowy Dobroczyńco!

Niemal bez wysiłku możesz uszczęśliwić całą rodzinę!

Ta wiadomość celowo pozbawiona jest wszelkich ozdobników. Nie chcemy zapychać niczyjej skrzynki pocztowej.

Jeżeli jesteś w trudnej sytuacji i/lub masz kiepski nastrój - zignoruj tą wiadomość lub wróć do jej czytania kiedy indziej.

Piszemy do Ciebie z prośbą. Nic wielkiego, ale jednak jest to prośba.

Jesteśmy typową, normalną, przeciętną rodziną model 2+2 (2 synów; I-5-m-cy; II-6lat). Mieszkamy w mieście około 110.000 mieszkańców. Oboje pracujemy na pełnym etacie. Jesteśmy zdrowi, stosunkowo młodzi (26 i 32lata), dzieci rozwijają się fantastycznie. Nasz jedyny "kłopot" to mieszkanie. Na dzień dzisiejszy mieszkamy w dwupokojowym mieszkaniu o powierzchni 45m kwadratowych. I dużo i mało. Każdy jednak może marzyć. My marzymy o większym mieszkaniu (szczyt marzeń to mały domek z ogródkiem).

I tu własnie nasza prośba - jeżeli masz wolnych choćby kilka złotych, jeżeli chcesz pomóc normalnej, przeciętnej, pracującej, szczęśliwej rodzinie w spełnieniu marzeń, jeżeli rozumiesz, że ze średniej krajowej miesięcznie nie uda nam się odłożyć na nowe mieszkanie - pomóż nam. Nie chcemy nikogo naciągać. To czysto dobrowolna decyzja. Oczywiście od wszystkich darowizn odprowadzimy podatek zgodny z prawem podatkowym. Nie jesteśmy instytucją charytatywną.

Jeśli możesz i chcesz nam pomóc - DZIĘKUJEMY!

Jeśli nie możesz lub nie chcesz - wciśnij del i usuń tą wiadomość zapominając o całej sprawie.

Dziękujemy za czas poświęcony na czytanie tego maila.

Przepraszamy, jeśli zmarnowaliśmy Twoją cenną chwilę - nie to było naszą intencją.

Pamiętaj, że nie chcemy nikogo urazić. Uważasz, że robimy źle - wciśnij "Delete" i po sprawie. My tylko chcemy zrealizaować nasze marzenia i szukamy na to różnych sposobów. Wysłanie tej wiadomości to również swego rodzaju praca. Wiemy, że są ludzie znajdujący się w gorszej sytuacji, ale czy ktoś zdrowy i szczęśliwy nie może już liczyć na żadną pomoc?

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia oraz spełnienia Waszych marzeń.

Oby los się do Was zawsze uśmiechał i abyście byli zdrowi i uśmiechnięci. Ania i Robert

z dziećmi

Nasz numer konta:

[wyciąłem]

kontaktowy adres e-mail:

[wyciąłem]

Twój adres mailowy został zaczerpnięty z ogólnie dostępnych źródeł. Nic nie sprzedajemy, niczego, oprócz wdzięczności, nie oferujemy.

Więcej nie napiszemy bez Twojej wyraźnej prośby.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności