Skocz do zawartości

Prośba o uwagi.

kadzielawski

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie głosuję na starą wersję, tylko większa czcionka by się przydała. Mam specyficzne ustawienia ekranu (SXGA+ na 15") i takie literki wydają mi się mikroskopijne.

Natomiast struktura tekstu lepsza, są nagłówki, wyraźne listy, lepiej jest.

Ha! Zajrzałem jeszcze raz i znalazłem kolejnego buga - tym razem na stronie głównej. Straszna niekonsekwencja jest w linkach. Wspólny mają kolor, natomiast występują w wersji <u /> i bez podkreślenia, są zakończone przez >>>, graficzną strzałkę albo wcale. Przemyśl może skorzystanie z » mała zgrabna podwójna "strzałka" osiągana lekko łatwo i przyjemnie ;-)

Ha! Zajrzałem jeszcze raz i znalazłem kolejnego buga - tym razem na stronie głównej. Straszna niekonsekwencja jest w linkach. Wspólny mają kolor, natomiast występują w wersji <u /> i bez podkreślenia, są zakończone przez >>>, graficzną strzałkę albo wcale. Przemyśl może skorzystanie z » mała zgrabna podwójna "strzałka" osiągana lekko łatwo i przyjemnie ;-)

:D tak tak, tez to zauważyłem i jest dopisane do zmian.

Dzieki śliczne.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności