Skocz do zawartości

Różne meta opisy do jednej strony

tyszek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Sprawdzając pozycję jednej podstrony zauważyłem jedną rzecz co mnie zaniepokoiła i zdziwiła :(

Meta opis na stronie www.frocus.pl jest ustawiony i gdy się wpisze frocus.pl w google to się pokazuje jak powinno.

Natomiast gdy wyszukiwałem podstronę wpisując np lakier magnetyczny to już nie ma opisu przy wyniku prowadzącym do strony głównej.

Ktoś wie co się dzieje i jak to naprawić ??

Dla Ciebie to na plus, bo google dopasowuje Twoją stronę pod zapytanie użytkownika, zwykle zwiększa to konwersję.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności