Skocz do zawartości

Źródła darmowych prosiaczków

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Działające proxy: Testowane Proxyseomaster Max Response:8sec Godzina :13:30 Ilość: 481

https://wklejto.pl/134167

hasło:stanley

Może komuś się przyda:)

EDIT:Te proxy są ze źródełek które podałem na 1 stronie. Nie wiem czy wrzucać jeszcze bo jak nikt nie korzysta to szkoda mojego czasu:)

Korzysta ktoś?

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Jakie spamowanie?:) Ja np. jestem po prostu aktywnym, zagranicznym publicystą. Traktuję moje wpisy jako wartościowe, człowiek z zagranicy ma szanse uczyć się naszego pięknego polskiego języka.

@qmi

Proxy służy do ukrywania się pod innymi ip. Taka niby anonimowość w sieci;)

Dalej nie wiem czy ktoś potrzebuje takich list prosiaczków:(

Stanleyek mało osób pisze gdyż większość osób korzystających z proxy masowo i ciągle, korzysta z prywatnych proxy lub z proxymarket (jest po prostu szybciej i wygodniej a opłaty nie są jakieś wielkie) - choć zawsze dobrze mieć jakąś listę w zapasie, dzięki :)

Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie.

Działające proxy: Testowane Proxyseomaster Max Response:8sec Godzina :13:32 26-09-2012 Ilość: 479

Link do listy stanleyka:)

hasło:stanley

Mam nadzieję, że się przyda:)

@Stanleyek najlepszym sposobem będzie stały url z którego można pobierać proxy jak już chcesz coś udostępnić, oraz pod strona z info kiedy ostatni update bo w przeciwnym wypadku przegonisz wszystkie wątki na PIO :) Myślę że zainteresowani dodadzą sobie taki URL do programów czy do ulubionych.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Rozumiem. Nie mam zamiaru dodawać proxy przez dłuższy czas, staram się pokazać ludziom, że jak się nie ma pięniedzy na proxyMarket, to nie koniec swiata:) Ze źródełek można takie cuda wyciągnąć:)

@że jak się nie ma pięniedzy na proxyMarket, to nie koniec swiata

Oczywiście, że nie koniec świata. Porównując do świata rzeczywistego ProxyMarket jest kranem w kuchni który odkręcamy = zalogujemy się i czerpiemy jak potrzebujemy poroxy <wody>. Twoje @Stanleyek metody można porównać do wyjścia z domu do studni lub pompy i nabrania wody do wiadra która to wymaga jeszcze stosownego przefiltrowania by się jej napić. Ale mimo wszystko userzy powinni docenić, że poświęcasz swój czas na "kopanie tej studni".

@ale nie wiem jak ono może pomóc w pozycjonowaniu.

Wiec śmiało można powiedzieć, że nie potrzebujesz proxy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności