Skocz do zawartości

Jak przebić popularne hasło ?

ksy

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.google.pl/search?q=eminem&hl=pl...=1&start=0&sa=N

Generalnie to co podałem to jestedn z wielu przypadów, utykam na 11 pozycji (w globalnym wyszukiwaniu) i "wyzej nie moge" :)

Jakies pomysły? Czy Polski seriws na takie hasło sie nie przebije wyzej (chociasz mam kilka polskich na polskie hasło i to samo mam) Czy mi jest przaznaoczne tylko 11 miesjce? ;)

Co mozna by zmienic aby rzebic takich gaiganów jacy sa w top 10 ?

"jak bylem mały, to byłem mały..."

nie wiem jakim sposobem czesc ze stron kotre sa w top 10, moze miec wiecej linkow niz ja. generalnie linki do mojej strony szfendaja sie po sieci w ilosciach gignatycnzych, a i tak do top 10 sie wbic nie moge.

moze sa jakies ograniczenia?

No niee... :-) To co się wyświetla na stronie fanów eminema (pojęcia nie mam co facet, ale wiem, że facet :-) to jest to , co ma się wyświetlać ? Czyli pszczoła-provider ? Hmm.. a jeżeli tak - to co w ten sposób zamierzasz osiągnąć ? O to, jak uzyskałes globalny nr 11 nawet nie pytam :-)

nie wiem jakim sposobem czesc ze stron kotre sa w top 10, moze miec wiecej linkow niz ja. generalnie linki do mojej strony szfendaja sie po sieci w ilosciach gignatycnzych, a i tak do top 10 sie wbic nie moge. 

Google pokazuje, że 8 stron posiada więcej odnośników z textem 'eminem'.

To jedna z przyczyn tego, że nie jesteś w ścisłej czołówce

moze sa jakies ograniczenia?

Nie ma żadnych ograniczeń.

Na Twoim miejscu skróciłbym tytuł, wykorzystał częściej słowo kluczowe w metatagach (np 2x w każdym z nich) i przede wszystkim - skasował podwójne metatagi na stronie[/] - to z pewnością nie jest pozytywny sygnał dla Google.

No i może troche więcej słów kluczowych w treści - np. w nagłówku <h1>.

graff: mnogosci Beep to moja sprawka, generalnie posiadąłme dosc spory ponpol w tym "swiatku" i po zlikfidowaniu domen (a w zasadzie konta) domeny sie nadal uryzmuja juz bez zadnej tresci.

rasteira: własnie widze :)

Adore: hmm, podwoje metat musiały sie wkrasc niespodziewanie przez ogonki, bede musiał przejrzec co gdzie jak. Nie chciałem wlasnie wrozcac powtrozen słów kluczonwych w title. A <h1> nie uzywam w ogole :lol:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności