Skocz do zawartości

W.. D.. - prośba o ocenę Noril'a

arielj

Rekomendowane odpowiedzi

Komplteny brak optymalizacji strony to podstawowa wada.

zgredzik nie siej fermentu wszystko jest OK-tytuł opis content wszystko trzyma się kupy

ja taką stronę robiłbym na luzie-kwestia jest taka że noril nawet jednego linka nie przyłożył w stronę a top40 wyskoczyło po tym dobrym onsite

Po pierwsze radzę Ci zmień tytuł i opis, zamieszczając "dobry" łamiesz prawo

możesz jaśniej?wieje mi tu złą interpretacją...

nie wiem co wymyślili w adwordsach (przypuszczam że o to ci chodzi) ale za linkowanie w ramach SEO dobry dentysta Warszawa nie dostanę napewno bana

Drugie, na oko za topy zapłacisz jakieś 1.5k netto miesięcznie

a co ty czarodziej jesteś czy może jesteś autorem systemu wycen klientów na seo w firmie noril ??

T.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. jak pomyślicie szerzej niż wytyczne G, ban i podobne to dowiecie sie, że reklama placówek medycznych jest zakazana, natomiast można informować, używanie przymiotników: dobry dentysta, najlepszy itd. jest zakazane prawem, i bana nie dostaniecie tylko będziecie karani i trza będzie zapłacić kilka kilo. Wystarczy, że konkurencja zgłosi sprawę.

2. a niby jak wycenią frazę "stomatolog Warszawa" poważne firmy SEO na 50 zł? Myślę, że bliżej 250-300, nie sprawdzałem, jednak myślę, że konkurencja nie jest mała i pewnie nie biedna. Oczywiście można zlecić seło gimnajaliście, ale już raz spróbował i ma efekty.

3. jest weekend odpocznijcie, skąd tu tyle podejrzeń i jadu.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Po 1-2 miesiącach pozycjonowania to mozna cuda zdzialac. a 5 miesiecy to nie wim co robiles.

reklama placówek medycznych jest zakazana

chory kraj. Wiedziałem, że aptek nie wolno reklamować, ale też i dentysty....

'jaki kraj, tacy terroryści'

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

jak pomyślicie szerzej niż wytyczne G, ban i podobne to dowiecie sie, że reklama placówek medycznych jest zakazana, natomiast można informować

Medox, czy Ty nie pomyliłeś prywatnych gabinetów z placówkami medycznymi ZOZ?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dobry dentysta warszawa w google 540k wyników. Obawiam się, że polskie więziennictwo by tego nie wytrzymało (bo niektórzy to zupełna recydywa :) ) A gdzie jeszcze inne miasta :)

A zespół programistów google posiedzi za współudział :)

OK, żarty na bok. Może i jest takie prawo ale przepis jak widać jest martwy i to jest w tym chorym kraju najgorsze bo przyzwyczaja ludzi, że prawo nic nie znaczy. Coś takiego mogli uchwalić tylko nasi sejmowi mędrcy.

Komplteny brak optymalizacji strony to podstawowa wada.

zgredzik nie siej fermentu wszystko jest OK-tytuł opis content wszystko trzyma się kupy

ja taką stronę robiłbym na luzie-kwestia jest taka że noril nawet jednego linka nie przyłożył w stronę a top40 wyskoczyło po tym dobrym onsite

Tomciu nie sieję - nie mówię/pisze że jest total do de ale pewne elementy wskazują na to, że niewiele było robione albo jedno wielkie nic. Opty to podstawa teraz.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

z tym się zgadzam :)-na 99% przypuszczam że agencja webmasterska stworzyła to co stworzyla a firma SEO nie tknęła nawet nic w kodzie (jakieś takie mam przeczucie)

jest też szansa że pominąłem jakieś elementy które w moim mniemaniu są nieistotne zaś w Twoim są bardzo ważne

reklama placówek medycznych jest zakazana

co za durny kraj :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności