Skocz do zawartości

W.. D.. - prośba o ocenę Noril'a

arielj

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, generalnie z Twojego posta ciężko ocenić zakres zlecenia. Najłatwiej obsmarować wykonawcę. Pamiętać jednak trzeba, ze sporo rzeczy leży po stronie klienta. Często spory nakład prac firm SEO zniweczony zostaje jedną akcją ze strony klienta. Może wina leży po obu stronach. Tak czy inaczej warto to wyjaśnić - zyskać możesz na tym tylko Ty i Twój serwis. Rada - atakuj Noril, ustal formę pracy, obowiązki obu stron, wymagaj efektów, za które płacisz!!! Dobre pozycjonowanie to nie tylko prace seo, ale tez dobrze przygotowany serwis i współpraca z klientem.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podstawowa sprawa - nigdy nie dałbym dłubać sobie w mordzie komus kto posiada taka stronę www. Co jak co ale stomatolodzy niezły koszą szmal (także stać ich na dobą stronę o wysokim webusability) i pierwsze co sprawdzam to wyposażenie gabinetu, opis usługi i parę innych rzeczy . Co do optymalizacji to biorąc pod uwagę frazy i słowa kluczowe podzielam zdanie Zgredziola.

Tak czy inaczej po stronie klienta jest zrozumienie, że jego serwis www nie za bardzo przekonuje do odwiedzenie jego przybytku :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant, pamiętaj proszę o tym, że to nie sprzęt Cię leczy i strona internetowa tylko lekarz i 90% efektu leży w jego rękach :) W tej chwili trwają prace nad nową stroną internetową. Klinika istnieje dopiero od 5 miesięcy, więc wiele rzeczy dopiero zaczyna się krystalizować. Zapewniam Cię, że sprzęt i materiały mamy z najwyższej półki. Jeśli to, że leczymy pacjentów na najdroższym modelu SternWebera miałoby Cię przekonać, to radzę ostrożniej podejmować decyzje przy wyborze swojego stomatologa. Z autopsji znam przykłady niesamowicie przeinwestowanych klinik, z których pacjenci wychodzą w gorszym stanie, niż kiedy wchodzili do środka.

nigdy nie dałbym dłubać sobie w mordzie komus kto posiada taka stronę www.

Wygląd strony nie leczy...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

@Kapitan ma rację, często spotyka się mechaników, specjalistów itd, którzy mają stronę "bo muszą", bo tego wymaga rynek i konkurencja. Najczęściej też stają się ofiarą firm marketingowych (nie wymieniając nikogo), którzy chcą zarobić na ich niewiedzy.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Pozostanę przy swoim zdaniu - zbyt cenie swoja mordę .... ;) A wy się skupcie i zrozumcie, że w niektórych przypadkach nie tyle wygląd (chociaż w tym konkretnym przypadku po zdjęciach wnętrza można się zorientować w sprzęcie) czy po opisie wykonywanych zabiegów (czym i jak) buduje się zaufanie.

Najpierw zacznijcie rozumieć różnicę pomiędzy wyglądem a prezentacją informacji (konkretnej) ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Stomatolog to nie agencja kreatywna, od której wymaga się aby strona była wybitna, z polotem.

Strona stomatologa powinna mieć informację jak do niego dotrzeć, zadzwonić, umówić się na wizytę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

zacznijcie rozumieć różnicę pomiędzy wyglądem a prezentacją informacji

Jeśli zapakujemy gó**o w przepiękne kolorowe pudełko na którym będzie wybitna i doskonała prezentacja informacji... To i tak w środku dalej będzie gó**o...

niedługo hydraulik będzie musiał mieć na www wizualizację 3d jak spuszczane z kibla "co nie co" opuszcza nasze domowe zakątki ;) A do tego oczywiście całą encyklopedię hydrauliki na stronie (z unikalną i fantastyczną treścią, do której studenci a nawet profesorowie będą linkować jak szaleni!), aktywne profile/page społecznościowe, aktualizować, dyskutować, zbierać fanów, plusy, tweety i inne gówna, tylko... na zwykłą robotę mu czasu zabraknie...

Chore to wszystko...

Chodzę do jednego stomatologa od 10 lat, w zasadzie to do Pani stomatolog. Strony internetowej nie ma do dnia dzisiejszego, w sumie nie musi, bo i miasto nie jest za duże tylko 40-45 tys. mieszkańców, lecz nie umiejsza to faktu, że zęby leczy świetnie i jak do tej pory zero problemów. Druga sprawa, to polecanie przez samych ludzi jej osoby jako stomatologa, jest w mojej opinii ważniejsze niż sztywna strona dająca, tylko ogólną informację.

Moja opinia jest ustosunkowana, na przykładzie małego miasta ktore z Wawą się równać się nie może, ale koncepcja raczej podobna.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Witam, zaciekawił mnie ten wpis ... aż postanowiłem się odezwać :)

Ja wychodzę z założenia takiego jak Beerbant. Internet tak się rozwinął, że nie wystarczy już tylko mieć stronę internetową. Przy dużej konkurencji myślę, że większość osób decyduje się na kontakt z firmą, której strona wygląda lepiej niż konkurencji... Kiedyś może nie było to istotne, ale czasy się zmieniają, a internet nie stoi w miejscu...

To jest tak, że jest 5 stron w top5, a nie koniecznie ta na pierwszym miejscu konwertuje tak jak ta na 5. Chyba tu o to chodzi :)

Zapomniałem dopisać :)

Mi się ta strona podoba.

Beerbant, pamiętaj proszę o tym, że to nie sprzęt Cię leczy i strona internetowa tylko lekarz i 90% efektu leży w jego rękach :) W tej chwili trwają prace nad nową stroną internetową. Klinika istnieje dopiero od 5 miesięcy, więc wiele rzeczy dopiero zaczyna się krystalizować. Zapewniam Cię, że sprzęt i materiały mamy z najwyższej półki. Jeśli to, że leczymy pacjentów na najdroższym modelu SternWebera miałoby Cię przekonać, to radzę ostrożniej podejmować decyzje przy wyborze swojego stomatologa. Z autopsji znam przykłady niesamowicie przeinwestowanych klinik, z których pacjenci wychodzą w gorszym stanie, niż kiedy wchodzili do środka.

Tworzenie profesjonalnych stron internetowych - www.jackvision.pl

Internet tak się rozwinął, że nie wystarczy już tylko mieć stronę internetową. Przy dużej konkurencji myślę, że większość osób decyduje się na kontakt z firmą, której strona wygląda lepiej niż konkurencji...

A prawda jest taka że dobry stomatolog nie potrzebuje w ogóle reklamy i strony internetowej... Bo i tak zawsze ma komplet pacjentów...

@Beer spójrz na strony o seo ;) my również powinniśmy budzić zaufanie i w naszym mniemaniu mamy super hiper extra www, niektórym mogą się nie podobać i ktoś stwierdzi "swojej strony im nie oddam" mimo, że pięknie opiszesz, jak i masz ogromne doświadczenie i środki. Jak komuś nie będzie pasował szary kolorek, to Ciebie odrzuci. O gustach się nie dyskutuje, każdy ma taką stronę jaką chce, lub na jaką go stać.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności