Skocz do zawartości

W.. D.. - prośba o ocenę Noril'a

arielj

Rekomendowane odpowiedzi

a ja sie boje dentysty !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak komuś nie będzie pasował szary kolorek, to Ciebie odrzuci.

I o to mi chodzi ;) . Z resztą ja też od razu na dzień dobry odrzucam wszystkich z darmowych maili czy z maili nie pochodzących z adresu jakiego dotyczy się zapytanie ;)

a ja sie boje dentysty !

przybij piąteczkę ;P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z całym szacunkiem Beerbant, gdyby nie polecenia to swoją stroną raczej nie zarobiłbyś na chleb, rewelacyjna nie jest. Ale ująłeś mnie linkiem do Flicr - masz ogromnego +.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Jak Wy sobie dajecie radę skoro macie problemy ze spostrzegawczością i analizą ?? :P

Jak komuś nie będzie pasował szary kolorek, to Ciebie odrzuci.

I o to mi chodzi ;) . [...]

Ale ująłeś mnie linkiem do Flicr - masz ogromnego +.

To nie jest kwestia ujmowania ale należnych praw autorskich ;)

(ze 20 lat temu to bym sam zapozował ale teraz to tylko w reklamie dopalaczy dla geriatryków robię :P )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A prawda jest taka że dobry stomatolog nie potrzebuje w ogóle reklamy i strony internetowej... Bo i tak zawsze ma komplet pacjentów...

Dokładnie tak. To samo zresztą tyczy się pozycjonerów.

Pamiętam jak parę ładnych lat temu jak zaczynałem w seo w gabinecie znajomej stomatolożki dyskusja zeszła na internet. Zaproponowałem, że zrobię jej stronkę i wypozycjonuję - na co ona: "Broń Boże - jeszcze mi jacyś ludzie z ulicy będą dzwonić i przychodzić, więcej będę miała z nimi użerania niż zarobku!". I taka prawda, bo na wizytę u niej czeka się tygodniami.

A prawda jest taka że dobry stomatolog nie potrzebuje w ogóle reklamy i strony internetowej... Bo i tak zawsze ma komplet pacjentów...

Dokładnie tak. To samo zresztą tyczy się pozycjonerów.

Pamiętam jak parę ładnych lat temu jak zaczynałem w seo w gabinecie znajomej stomatolożki dyskusja zeszła na internet. Zaproponowałem, że zrobię jej stronkę i wypozycjonuję - na co ona: "Broń Boże - jeszcze mi jacyś ludzie z ulicy będą dzwonić i przychodzić, więcej będę miała z nimi użerania niż zarobku!". I taka prawda, bo na wizytę u niej czeka się tygodniami.

I tutaj dochodzimy (w ciężkich bólach) do sedna sprawy czyli do analizy potrzeb klienta i analizy potrzeb jego grupy docelowej...

Inaczej rzecz się przedstawia w przypadku "wyrobionej marki" a jeszcze inaczej w przypadku marki która dopiero co startuje na rynku ...

Czekałem, aż ktoś to napisze bo rzeczywiście d*py nie urywa.

Jeśli strona nie jest źródłem reklamy, a tylko miejscem zdobycia informacji dla klientów zdobytych w inny sposób, to po co pakować w nią jakieś wodotryski. Ja jestem zdania, że strona powinna być prosta, przekazać niezbędne informacje, a nie odciągać od nich wzrok banerami, wielkimi obrazkami itp :)

Broń Boże - jeszcze mi jacyś ludzie z ulicy będą dzwonić i przychodzić, więcej będę miała z nimi użerania niż zarobku!".

mnie uczyli biznesu w ten sposób:

ja daję jakąś wartościową usługę a ktoś mi kasę

ja daję SEO bo klient potrzebuje reklamy=klientów=sprzedaży a klient płaci mi kasę

jeśli wiedziałeś że klientka ma od ch..roboty to po kiego wała wciskasz jej jeszcze reklame i strone :>?

to tak jakbym kupił sobie nowego merca a ktoś by mnie naciskał na jeszcze jedno auto...bo może się przyda :)

T.

Czekałem, aż ktoś to napisze bo rzeczywiście d*py nie urywa.

Jeśli strona nie jest źródłem reklamy, a tylko miejscem zdobycia informacji dla klientów zdobytych w inny sposób, to po co pakować w nią jakieś wodotryski. Ja jestem zdania, że strona powinna być prosta, przekazać niezbędne informacje, a nie odciągać od nich wzrok banerami, wielkimi obrazkami itp :)

Ja bym jeszcze dodał do tego coś na co 99% tutaj obecnych nie zwraca uwagi ;) - przeciętny czas jaki użytkownik w skupieniu poświęca na "przyswojenie informacji" ;)

Se kurde wyobraźcie jaka trauma jest jak ex jest stomatologiem :P (szczęście, że w oxfordzkich gębach teraz grzebie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności